Virtual run…η “μάστιγα” ??

Photo Gredits 2015 RUNDISNEY PRINCESS HALF MARATHON WEEKEND

Έφτασε η ώρα να γίνουμε virtual runners , ή λέτε να το ξεπεράσουμε ?

Εκεί που η δρομική παγκόσμια κοινότητα είχε πάρει φόρα και δεν σταματούσε πουθενά, να σου και ο Covid-19 , για να βάλει τα πράγματα σε νέες βάσεις.

Κάθε δρομέας, έμπειρος ή μη , γρήγορος ή αργός , πολυάσχολος ή «τα ζα μου αργά» , είδε τα όνειρα για διακρίσεις , να χάνονται. Δεν μας έκοψαν τις προπονήσεις, αλλά χάθηκε η μαγεία του αγώνα στο βουνό , να προσπαθείς να περάσεις κάποιον στο μονοπάτι, να συναγωνίζεσαι κάποιον στην ευθείας έχοντας τα τελευταία μέτρα μετά από ένα δύσκολο δεκάρι σε ένα πάρκο και πολλά άλλα. Αλήθεια, είδατε πόσες και πόσες εταιρείες έχουν ξεπεταχτεί από το πουθενά, από την υφήλιο ολόκληρη που έχουν κάνει στα γρήγορα έναν όμορφο σχεδιασμό προσέγγισης, όλων εμάς που μάθαμε να τρέχουμε σε 20 τουλάχιστον αγώνες κάθε χρόνο ?

Το Virtual run , ήρθε για να μείνει. Και η οικονομία θα ανθίσει και πάλι , με πρώτους, τους καλούς σχεδιαστές μεταλλίων. Εκεί είναι το χρήμα , my friends.

Μετάλλιο με το Άγαλμα της Ελευθερίας δίπλα στο Μάτσου Πίτσου, ο Τυρανόσαυρος Rex , παρέα με την Ιωάννα της Λωρραίνης κ.ο.κ. Όμως μπορεί για κάποιους να είναι η ευκαιρία να αποκτήσουν κάτι όμορφο και φανταζί, κάποιοι έχουν χάσει τις δουλειές τους.  Χρονομέτρες αγώνων , εταιρείες που φτιάχνουν τα διαφημιστικά banners, γραφίστες , μπλουζάκια , τοπικές κοινωνίες και πολλά ακόμη. Ένας αγώνας ήταν ικανός να φέρει κέρδη σε περιοχές , ίσα με το 5% του ετήσιου τζίρου τους. Πολύ σημαντικό για να το ξεχάσουμε.

Όμως στα δικά μας. Virtual Run. «Τσιμπάς» με το σμάλτο του μεταλλίου , τα όμορφα τοπία, την καταπληκτική παρουσίαση, την εύκολη διαδικασία να τρέξεις μόνος σου και να γραφτείς μέσω του app , ώστε να μετρηθείς σωστός και πάμε στην πληρωμή. Μόνο με 29-39 ευρώ, θα είναι δικό σου. Στέλνουμε ανά την υφήλιο. Βλάκες μας θεωρείτε ?

Είσαι καλό παιδί και το θες…..σου περισσεύουν για ένα τέτοιο έπαθλο. Θα το δείξεις το βράδυ που θα το παραλάβεις στους δικούς σου και θα λες…κοίτα κοίτα…ζήλια ψώρα , που λέγαμε παλιά.

Και ως δια μαγείας το ποσό έχει ανέβει ακόμη 25 περίπου ευρώ, γιατί βλέπεις, δεν μένεις και δίπλα τους. Κάτσε ρε φίλε, ολόκληρο ταξίδι θα κάνει για να φτάσει στο Περιστέρι Αττικής ή στην Ρόδο. Τσάμπα θα στο στείλουν ? Άρα πατάμε για το “ψωνίσουμε” ή την έχουμε “ψωνίσει” ?

Αυτά και να προσέχετε…. Γιατί δεν τελειώσαμε. Θα βγουν πολλοί ακόμη και θα υπάρξουν και Έλληνες. Εγώ λέω να είμαι ένας από αυτούς…why not.

Και για μεταλλιοθήκη…..πατήστε ΕΔΩ. Χειροποίητη, κατά παραγγελία, στα μέτρα σας και σε καλή μεριά τα μετάλλια.

GL Creations on Facebook