TRIMORE AMBASSADORS….an ultimate experience !

TRIMORE – KASTORIA

Μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, η TRIMORE , ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της επιλογής των Ambassadors 2021. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επέλεξαν να τολμήσουν , αλλά είναι μόνο 12 αυτοί που τα κατάφεραν. Δεν θα γνωρίσουμε εκείνους , αλλά θα δώσουμε τον λόγο στον Κωνσταντίνο Μητρόπαπα τον “άνθρωπο” πίσω από την TRIMORE , να μας εξηγήσει τι και πως…

Κωνσταντίνος Μητρόπαπας

Πώς ξεκίνησε η ιδέα της εκπροσώπησης από 12 αθλητές και αθλήτριες, για την ομάδα της TRIMORE;

Η απόφαση κατ’ αρχάς ήταν για 10 εκπροσώπους και επεκτάθηκε στους 12 εξετάζοντας απτά τις προτάσεις τις οποίες δεχθήκαμε, 54 συνολικά. Η ιδέα προέκυψε από την ανάγκη μας να απευθυνθούμε ευρύτερα στον κόσμο, όχι μόνο με την δική μας φωνή (σκοπιά), αλλά και μέσω ανθρώπων οι οποίοι ζουν τις εκδηλώσεις μας, μόνοι τους ή με την παρέα/οικογένειά τους ή/και ακούν κόσμο να μιλάει για εκείνες. Σκεφτήκαμε ότι επιλεγμένοι άνθρωποι, με διαφορετική ηλικία, οικογενειακή κατάσταση, αθλητικό επίπεδο, τόπο κατοικίας, θα ήταν όμορφο να ζουν τις εμπειρίες που σχεδιάζουμε και προσφέρουμε, και να μοιράζονται συναισθήματα με φίλους και γνωστούς. Μην ξεχνάμε ότι πλέον είναι εμφανέστατο, οι εκδηλώσεις μας δεν απευθύνονται και αφορούν μόνο σε δυνατούς αθλητές, αλλά σε όλα τα επίπεδα, σε οικογένειες, παιδιά, μη αθλητές, οι οποίοι επιθυμούν να μυηθούν στον τρόπο ζωής που προτείνουμε! 

Δεχτήκατε 54 αιτήματα, που ουσιαστικά όλοι αυτοπροτάθηκαν. Να θεωρήσω πως οι υποψήφιοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην παρουσίαση και στο βιογραφικό τους;

Δεχθήκαμε αρχικά το πρώτο τους: “Ναι! Θα μ’ ενδιέφερε να μάθω περισσότερα και γιατί όχι, να γίνω κι εγώ TRIMORE Ambassador!”. Η αλήθεια είναι ότι από κάποιους δεχθήκαμε εξ αρχής ενθουσιώδη προσέγγιση και ζήλο. Είναι το πρώτο μας εγχείρημα για κάτι τέτοιο και μας ενθουσίασε η ανταπόκριση. Ακολούθως έστειλα προσωπική ευχαριστήρια επιστολή σε όλους και αναλύοντάς τους τι προσφέρουμε και τι ζητούμε, μεταξύ άλλων, ζήτησα να μας μιλήσουν για το λόγο που αισθάνονται ότι πρέπει να επιλέξουμε εκείνους. Λάβαμε εξαιρετικές προτάσεις, οι οποίες πραγματικά έκαναν το έργο της επιλογής δύσκολο. Καμία δεν απορρίφθηκε εξ αρχής. Θα θέλαμε όλοι να γίνουν δικοί μας άνθρωποι, είναι όμως αδύνατο. Με λύπη μας αποχωριστήκαμε κάποιους και τελικά επιλέξαμε τους 12, οι οποίοι θα συγκροτήσουν την πρώτη ομάδα TRIMORE Ambassadors για το 2021. Ο τρόπος με τον οποίο μας παρουσιάστηκαν είχε συναίσθημα, αγάπη για τον αθλητισμό και τις διοργανώσεις μας, καθώς και προσωπικές ιστορίες, που πραγματικά αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση.

TRIMORE KASTORIA

Επικεντρώθηκαν περισσότερο στο αθλητικό ή στο επικοινωνιακό κομμάτι της προσωπικότητάς τους (social media – followers);

Ζητήσαμε και λάβαμε στοιχεία για τη δράση τους στα social media, δεν ήταν όμως εκείνος ο παράγοντας που έκρινε την τελική μας επιλογή με τόσο μεγάλη βαρύτητα.

Οι προσωπικότητες, οι προσωπικές ιστορίες, ομάδες που ανήκουν, ηλικίες στις οποίες απευθύνονται, περιοχές της Ελλάδος στις οποίες ζουν και έχουν τον κύκλο τους, ήταν βασικά κριτήρια για την τελική επιλογή. Επίσης, η εμπειρία μας από τη συμμετοχή τους στις διοργανώσεις μας, το ξεχωριστό τους στυλ, η παρουσία κάποιων με την οικογένειά τους, ο ζηλευτός δυναμισμός τους στα σπορ και άλλα χαρακτηριστικά, ήταν εκείνα τα οποία μας έκαναν να γείρουμε προς το μέρος τους.

Υπήρξε σκληρός ανταγωνισμός μεταξύ των υποψηφίων;

Ήταν δύσκολη η επιλογή μας. Ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να προσφέρουμε τη χαρά σε όλους όσοι εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να είναι κοντά μας και γι’ αυτό απευθύνθηκα προσωπικά σε όλους εκείνους που δεν επιλέξαμε, ώστε να τους εξηγήσω. Ήταν σκληρός ο ανταγωνισμός και ας μην το ξέρουν. Ίσως στο μέλλον προσπαθήσουμε εμείς να βελτιώσουμε τον τρόπο που θα απευθύνουμε το επόμενο ενδιαφέρον μας, ώστε να εκφραστούν όλοι με παραπλήσιο στυλ και διάθεση. Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστούμε κάθε ξεχωριστό ενδιαφερόμενο με περισσή αγάπη!

TRIMORE – Obstacle

Η τελική επιλογή έγινε από την ομάδα της TRIMORE. Να τολμήσω να υποθέσω, πως στις ισοβαθμίες πέρασε η ψήφος του αρχηγού;

Δημιουργήθηκε ένας πίνακας βαθμολόγησης όλων των υποψηφίων με όσο πιο αντικειμενικό τρόπο γίνεται για κάθε ένα από τα κριτήριά μας. Κάθε υποψήφιος έλαβε μια βαθμολογία και αυτό ήταν μία παράμετρος. Προσπαθήσαμε δηλαδή να ποσοτικοποιήσουμε ποιοτικά χαρακτηριστικά! Δύσκολο πράγμα, όμως πήραμε κάποια ιεράρχηση. Ακολούθως, εξετάσαμε εκείνους που το σύστημα άφηνε απ’ έξω και η ομάδα εργάστηκε για να βρει τη χρυσή τομή. Τελικά, καταλήξαμε χωρίς διαφωνία στον τελικό κατάλογο των 10 (όπως αρχικά είχαμε ζητήσει), αλλά έπρεπε δύο ακόμη να υπάρξουν στην ομάδα. Αποφασίσαμε να μην βγάλουμε κάποιους για να τους αντικαταστήσουμε, αλλά να επεκτείνουμε την ομάδα. Αυτή η απόφαση ήταν δική μου.

Τι έχουν να περιμένουν οι Ambassadors από την TRIMORE για την φετινή χρονιά και τι η TRIMORE από εκείνους;

Η TRIMORE είναι ανεξάντλητη. Δεν θέλουμε να περιμένουν συγκεκριμένα πράγματα. Θέλουμε να τους εκπλήσσουμε ευχάριστα και να ξεπερνάμε τις προσδοκίες. Σίγουρα θα τους προσφέρουμε τη συμμετοχή στις διοργανώσεις μας και θα προσπαθήσουμε να συνεισφέρουμε (δύσκολη χρονιά, αλλά θα προσπαθήσουμε) στο γενικότερο έξοδο της παράστασης στους τόπους διεξαγωγής των events. Έχουμε Ambassadors από τη Θεσσαλονίκη, τη Σητεία, την Αθήνα, δυνατούς αθλητές και αθλητές που αγωνίζονται για σκοπό και κοινωνική προσφορά, μικρότερους και μεγαλύτερους, γυναίκες και άνδρες. Τα φροντίσαμε όλα. Τι ζητάμε εμείς; Περισσότερα μυαλά στη δεξαμενή σκέψης και δημιουργίας μας. Περισσότερους κήρυκες της ασταμάτητης προσπάθειάς μας και περισσότερους ανθρώπους να ζούμε μαζί υπέροχες στιγμές.

TRIMORE – SWIMRUN HYDRA

Πόσοι άντρες και πόσες γυναίκες είναι ο τελικός αριθμός; Θα ανακοινωθούν επίσημα από εσάς με κάποιο Δελτίο Τύπου;

Δεν θα ανακοινωθεί ο κατάλογος των Ambassadors. Είναι 12 άτομα και μεταξύ τους έχουμε 4 γυναίκες (33%). Θα θέλαμε να έχουμε περισσότερες, οι αιτήσεις όμως που λάβαμε ήταν κατά 80% από άνδρες. Θα θέλαμε πολύ να κάνουμε μια συνάντηση όλοι μαζί, όμως οι καιροί είναι δύσκολοι. Ίσως κάνουμε μια τηλεδιάσκεψη σε πρώτη φάση. Θέλουμε ο καθένας να συνεχίσει να είναι εκείνο για το οποίο τον επιλέξαμε και να μας δίνει ανάδραση (τη γνώμη του) για τις εστίες βελτίωσης. Η TRIMORE έχει γίνει πιο πλούσια και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό.

John Argiropoulos

Σχόλιο του συντάκτη John Argiropoulos

Να ευχηθούμε να τους δούμε σύντομα να επικοινωνούν τη νέα θέση τους, να προβάλλουν την TRIMORE με τις επιδόσεις τους, τις προπονήσεις τους και να ανοίξουν σύντομα και εκ του ασφαλούς οι αγώνες όλων των αθλημάτων. Ο αθλητικός κόσμος έχει κουραστεί να περιμένει.

Το ίδιο και οι διοργανωτές.

Check our Sponsors