Syros Run 2022. Εσύ που ήσουν my friend ?

Η Σύρος ήταν και θα είναι, ένας αγαπημένος προορισμός . Ένας ευλογημένος τόπος τόσο κοντά στην Αθήνα, που τον κάνει προσιτό , όσο και επισκέψιμο. Εδώ και αρκετά χρόνια, έχει δημιουργήσει και αθλητικές δραστηριότητες , όπου αποτελούν πόλο έλξης, τόσο για λάτρεις του δρομικού κινήματος, όσο και των υπολοίπων αθλημάτων, λάτρεις.

Blue Star Paros

Για την μετακ΄ίνηση το σύνολο των τουριστών, επισκεπ΄τών όσο και κατοίκων, χρησιμοποιούν την Βασίλισσα των θαλασσών στο Αιγαίο, την Blue Star Ferries . Τόσο γρήγορα και τόσο απλά.

Οι νι΄κήτριες των 3κ

Ο αγώνας λοιπόν είναι η αφορμή. Κάπως τέλος πάντων πρέπει να ξεκινήσουν όλα. Σχεδιάζεις, προγραμματίζεις, κλείνεις εισιτη΄ρια και διαμονή, κάνεις εγγραφή στην διαδρομή της αρεσκείας σου και ετοιμάζεις βαλίτσες και εξοπλισμό.

Το Syros Run για φέτος, έκλεισε την πρώτη 5τία της ζωής του και να του ευχηθούμε να συνεχίσει μέχρι τα βαθι΄α γεράματα. 😉

Τρέξαμε μαζί με φίλους, φωτογραφηθήκαμε με άλλους τόσους, μας μίλησαν πολλοί για την εμπειρία τους και ξεσαλώσαμε στα στενά και τις παραλίες του νησιού για ένα τριήμερο. Δεν μαζευόμασταν με τίποτα , λέμε. Θα ακολουθήσουν βίντεο από το αθλητικό αυτό διήμερο. Μείνετε μαζί μας και εγγραφείτε στο κανά΄λι μας. Δεν θα χάσετε.. 🙉

Σε πρώτο πλάνο οι δρομείς και η μασκώτ.

Για την αθλητική ιστορία λοιπόν, στον αγώνα των 10km , έτρεξαν 77 δρομείς , στα 5km , έτρεξαν 110 δρομείς και στον αγώνα των 3km έτρεξαν ακόμη 73 άτομα. Στο Family Run, βρέθηκαν να τρέχουν στον παραλιακό δρόμο της Ερμούπολης, παιδιά όλων των ηλικιών, που δοκίμασαν τις αντοχές τους και την αγάπη τους για τον αθλητισμό.

ο Νίκος μας κάνει δηλώσεις….

Παρουσία επίσης είχε και η ομάδα των Δρομέων Ελπίδας, που οδήγησαν με την αγάπη τους τα δύο παιδιά, την Μαρία Βλάχου και Κωνσταντίνο Λαζαρίδη με τα δρομικά τους καροτσάκια, ώστε να ζήσουν μαζί μας τον ενθουσιασμό και την αγάπη για την ζωή και τον αθλητισμό.

Δόθηκε η εκκίνηση…

Τέλος, για ακόμη μια φορά έδωσαν το παρόν αθλητές με ειδικά αμαξίδια, οι οποίοι άνοιξαν και την αθλητική εκδήλωση του 5th Syros Run. Είναι οι Νίκος Ρούσσος, Μάκης Καλαράς και ο Fernandez Chejon.

Σοφιανός, Γρηγόρης, Λίτσα και Αγνή.

Οι SyrosRunnersΔρομείς Σύρου , o αθλητικός Σύλλογος της Σύρου και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, έκαναν μια εκληκτική δουλειά και ξέρουμε πως την επόμενη χρονιά θα είναι ακόμη καλύτερη. Να σας πω την αλήθεια, για κάτι τέτοιες καταστάσεις ζούμε εμείς τα παλικάρια της ηλικίας μας.

Πλάνο εκτός δρόμου…..χαχα

Θα αναφέρω επίσης, πως με τέτοιες αθλητικές διοργανώσεις είναι γνωστό πως η τοπική κοινωνία, καταστήματα, ξενοδοχεία, καφέ και εστιατόρια , είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος, καθώς ένας αγώνας διαρκεί 90 λεπτά, αλλά το ταξ΄ίδι διαρκεί για μέρες.

Η Χαρά , τερματίζει όλο χάρα.

Τέλος ένα μεγάλο μπράβο όσο και ευχαριστώ στους εθελοντές και χορηγούς οι οποίοι βοήθησαν και στήριξαν αυτό το αθλητικό γεγονός των Κυκλάδων . Μέχρι την επόμενη φορά που θα σας δούμε, να είστε καλά και να χαμογελάτε. 😉

η Αγν΄ή τα πήρε όλα και έφυγε .