Salomon Mountain Cup Κρυονέρι – Μεταγωνιστικό Δελτίο τύπου

Με τον καλύτερο τρόπο και τον καιρό σύμμαχο στην προσπάθεια οργανωτών και αθλητών ξεκίνησε η αγαπημένη σειρά ορεινών αγώνων Salomon Mountain Cup στο Κρυονέρι Αττικής.

Η έντονη χιονόπτωση λίγες μέρες πριν τον αγώνα μετέτρεψαν την εύκολη διαδρομή του αγώνα σε μία «παιδική χαρά» για μεγάλα παιδιά, με αρκετό χιόνι, πολλά νερά και μπόλικη λάσπη!

Η λιακάδα σε συνδυασμό με την άπνοια που επικρατούσε έδωσε την ευκαιρία σε 650 δρομείς να απολαύσουν τις δύο διαδρομές γεμίζοντας τα μονοπάτια με ένταση και χαμόγελα!

Μετά την απαραίτητη τεχνική ενημέρωση, στις 11.00 δόθηκε η εκκίνηση της μεγάλης διαδρομής των 15 χλμ και δεκαπέντε λεπτά αργότερα η μικρότερη διαδρομή των 9 χλμ ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο πρώτο μονοπάτι.

Στο σταθμό ανεφοδιασμού (μόνο στη μεγάλη διαδρομή) η Βίκος και High5 πρόσφεραν νερό και ισοτονικό υποστηρίζοντας ενεργειακά την προσπάθεια των αθλητών.

Η ομάδα της Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου βρισκόταν παντού εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των συμμετεχόντων καθώς και οι διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του τμήματος Νέας Σμύρνης.

Τα χαρούμενα πρόσωπα στη γραμμή του τερματισμού αποτύπωναν με τον καλύτερο τρόπο τη διάθεση των συμμετεχόντων.

Μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα και την αναμονή των αποτελεσμάτων, για τη μερική αναπλήρωση της χαμένης ενέργειας προσφέρθηκαν σε όλους φρούτα και αλμυρά σνακ στο φιλόξενο καφέ Limit up καθώς και αναψυκτικά της Βίκος για την απαραίτητη ενυδάτωση ενώ η ομάδα του Physioathens έκανε μασάζ επιταχύνοντας την αποκατάσταση των αθλητών.

Νικητές γενικής στη μεγάλη διαδρομή αναδείχτηκαν ο Γιώργος Διαλεκτός-Salomon Hellas με χρόνο 1:02:22, δεύτερος ο Χρήστος Αγνουσιώτης – The Runners project με χρόνο 1:03:32 και τρίτος ο Ιωάννης Ηλίας με χρόνο 1:05:07.

Στις γυναίκες πρώτη η Στέφανι Πίσση με χρόνο 1:19:29, δεύτερη η Φωτεινή Κολόκα- Salomon Hellas με χρόνο 1:21:37 και τρίτη η Παναγιώτα Δημακάκου- Mad Goats με χρόνο 1.25.14.

Tη μικρή διαδρομή κέρδισε ο Νικόλας Κεραμιδάς με χρόνο 42:20, δεύτερος ο Χρήστος Γείτονας με χρόνο 42.29’’ και τρίτος ο Ανδρέας Μανέτας με χρόνο 43:06 ενώ στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Δέσποινα Τσουκνάκη με χρόνο 47.55’’, δεύτερη η Βίκυ Δεληγιώργη με χρόνο 50:11 και τρίτη η Δήμητρα Ψηλού με χρόνο 51.16’’.

Στην κατηγορία ομάδων, πρώτη θέση για την Myathlete-Chozen Team , στη δεύτερη θέση η The Runners Project και στην τρίτη θέση η Salomon Hellas.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα έγιναν οι κληρώσεις όπου πολλοί τυχεροί κέρδισαν πολλά δώρα και παροχές των χορηγών και υποστηρικτών των αγώνων όπως η Suunto, Chronosystems, Karma beer, Miha-Bodytec, My athlete, Physioathens, Zenme, Gl Creation, Vimaplus, Sunick, Κατάστημα 2407, Πρωτέας.

Η λίστα με τα ονόματα των τυχερών είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του αγώνα www.trailpro.gr καθώς και τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Οι εγγραφές για τον δεύτερο αγώνα της σειράς στην Πάρνηθα-Βασιλικά κτήματα σε μία ξεχωριστή διαδρομή μέσα στο υπέροχο δάσος του Τατοίου, ανοίγουν την Πέμπτη 16/12 και σας υπενθυμίζουμε πως εκτός από ηλεκτρονικά μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και στο κατάστημα Salomon Store που βρίσκεται Κολοκοτρώνη 8, Κηφησιά, 145 62, τηλέφωνο επικοινωνίας 210 80 16 383 μπαίνοντας έτσι στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο, ένα γιλέκο υδροδοσίας Salomon S/Lab Sense Ultra 5.

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και τη θετική ενέργεια που μας μεταφέρετε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 9 Φεβρουαρίου.