3o Τρέχουμε στην Ηρακλειά. Αποτελέσματα-φωτογραφίες

Άγιος Γεώργιος – Λιμάνι

Για πότε πήγαμε, για πότε τρέξαμε και κάναμε τα μπάνια, για πότε ήρθαμε, μόνο η “Μαρίνα” ξέρει. Άλλωστε βουλωμένο γράμμα διαβάζει, που της έλεγε και ο Κλέαρχος.

Δεν άκουσα κάποιον να πει πως το όμορφο νησί των μικρών Κυκλάδων, η Ηρακλειά δεν ήταν ήσυχη και πανέμορφη. Πως είχε πεντακάθαρα νερά και καλούς ανθρώπους, που αγκαλιάζουν την διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά.

To Blue Star Naxos, αποχωρεί από το λιμάνι..

Πέρασαν 2 γεμάτα χρόνια από την 1η φορά που δρομείς ήρθαν εξερευνητικά στην άγνωστη νήσο, μέχρι εκείνη την εποχή για πολλούς, να τρέξουν και να την ανακαλύψουν. Το νερό μπήκε στο αυλάκι, οι δρομείς το μετέδωσαν , ήρθαν νέοι επισκέπτες, κάποιοι ήρθαν και ξαναήρθαν και κάποιοι ήρθαν αυθημερόν έστω για να μας δουν. Έτσι για να διανύσουν μία από τις 3 διαδρομές . Βλέπετε ο Έλληνας χρειάζεται μια αφορμή για να απομακρυνθεί από την θαλπωρή της καρέκλας του και την ηρεμία του σπιτιού του. Εμείς στην Ηρακλειά ξέρουμε πως να την αναπληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Αναμνηστική φωτό με την λήξη της αγωνιστικής δράσης

Στην συνέχεια θα ήθελα να αναφερθώ στην φιλοξενία των κατοίκων. Με γρήγορες και περιεκτικές κινήσεις, θα αφήσω πάνω στο γραφείο μου, το αγαλματάκι των Oscar, έτσι για να ξέρουν όλοι, πως η ελληνική φιλοξενία και το χαμόγελο, είναι έμφυτα. Άνθρωποι που βοήθησαν ο καθένας από την μεριά του, με όποιο τρόπο μπορούσε. Από σηματοδότηση που κάναμε μαζί, από χαμηλές τιμές στα δωμάτια, από καλύτερες τιμές στα εστιατόρια, από φωτογραφίες που τραβούσαν τους δρομείς, από εθελοντική εργασία που πρόσφεραν στην διοργάνωση και πόσα ακόμη… Σας ευχαριστούμε όλους.\

Η Νεκταρία Κλάδη, που κέρδισε το Polar Vantage M

Να μιλήσουμε τώρα για χορηγούς. Το αδύνατο σημείο των αγώνων, όπως όμως και το πιο δυνατό. Μέσα σε έναν μήνα από την στιγμή που η Γ.Γ.Αθλητισμού έδωσε το οκ, για διεξαγωγή αγώνων, έπρεπε να προλάβουμε τα πάντα με τον Γιώργο Σταυρουλάκη. Ο ένας έκοβε και ο άλλος έραβε. Το πήγαμε σχοινί – κορδόνι και κατ’ομολογία των αθλητών, τα πήγαμε καλά. Να μας ζήσετε λεβέντες μας και να διαβάσετε προσεκτικά έναν έναν αυτούς τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις. Είναι δύσκολη περίοδος για έξοδα, αλλά εκείνοι πείστηκαν πως έχουμε δίκιο και μπορούμε. Πάμε λοιπόν….με Blue Star Ferries, The Ranch , Smart Frames, Polar , Σκοπελίτης , Fast and Up, Karma beer , Aegean Fresko , νερά Ανδανία , Affidea , Εν Λευκώ cafe , Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου , Φώτης Πράσινος, GL Creations, H3 Grob Aircraft sa , Discover Iraklia, Olympus Epathla, Μπαϊρακτάρης Winnery , όπως επίσης και τους συνδιοργανωτές, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Κοινωφελή επιχείρηση Νάξου και μικρών Κυκλάδων, την τοπική κοινότητα . Ξέρετε η θέση μου είναι κάπως περίεργη, γιατί πρέπει να γράφω και στο τρίτο πρόσωπο, αλλά και ως διοργανωτικής και αντιμετωπίσω δίλημμα.

Λουκάς και Γιώτα , από τον Ποδηλατικό Άθλο Ρούμελης

Αγωνιστικά τώρα, έτρεξαν 120 περίπου δρομείς και στις τρεις αποστάσεις και αν και με τον καύσωνα στην Αθήνα να μας φοβίζει, τα πήγαμε όλοι πολύ καλά. Η Ηρακλειά δεν φημίζεται για τις ευθείες και τις εύκολες διαδρομές της. Έχει τις δυσκολίες της… όμως όλα καλά.

Teaser Video Vol 1

Ο αγώνας έληξε με τον τερματισμό και του τελευταίου αθλητή στην πλατεία “Φάνη Γαβαλά” και χωρίς να γίνουν απονομές εξαιτίας των οδηγιών της Γ.Γ.Α. Το μόνο που έγινε , ήταν να αποδοθούν στους πρωτεύσαντες , ξύλινα χειροποίητα αναμνηστικά από την Gl Creations. Και του χρόνου να συνεχίσουν να μας εκπλήσσουν.

Τι μας έκανε εντύπωση.

Δρομείς περνούν από την αψίδα του Ποδηλατικού Άθλου Ρούμελης

Η επιβλητική αψίδα του Ποδηλατικού Άθλου Ρούμελης και των μελών του Συλλόγου της Λαμίας/Σπερχειάδας, που επισκέφτηκαν το νησί πλήρως εξοπλισμένοι. Όλοι οι δρομείς, πέρασαν με απόλυτη επιτυχία από κάτω της. Ευχαριστούμε πολύ τον Γιάννη, Λουκά,Θανάση,Νίκη,Γιώτα και Γεωργία για το ταξίδι που έκαναν για εμάς. Ελπίζω να τους αποζημιώσαμε.

Ευγένιος και Κέλλυ, στο 8χλμ της διαδρομής

Ευχαριστούμε τους Αθηναίους δρομείς που συνεχίζουν να στηρίζουν με την παρουσία τους την διοργάνωση , κατεβάζοντας τουλάχιστον 4 ενδεκάδες αθλητών και αθλούμενων. Γέμισε το νησί από κίτρινες μπλούζες που είναι και το αγαπημένο χρώμα τους.

Γνωρίσαμε τον Θανάση από την Μύκονο και αν όπως μου είπε αργότερα η πρώτη εντύπωση που του έκανα ήταν αρνητική έως ξεκαρδιστικά αδιάφορη, μετά άλλαξε γνώμη και θεωρώ πως έπραξε ως γνήσιος Μυκονιάτης. Θανάση ευχαριστούμε για την παρέα σου…

Πελεγκρίνο και GL Creations

Διοργανώσαμε ένα τραπέζωμα στον όμορφο Πελεγκρίνο, εν μέσω καύσωνα και με την πλάτη στον ήλιο. Ρε τι όμορφα πλάσματα είναι αυτά και πόσο ταλαιπωρημένη ζωή κάνουν ? Τρία κριτσίνια έφαγε από τα χέρια μας και όταν τον ξαναφωνάξαμε, έτρεχε σαν παιδάκι να έρθει κοντά μας. Με λίγα λόγια μας θυμήθηκε…..

Περιήγηση προς το Σπήλαιο με την έμπειρη ομάδα του Discover Iraklia

Γνωρίσαμε και μιλήσαμε με όλους τους κατοίκους αυτού του μικρού νησιού, που πλέον μας ξέρουν και μας έχουν ήδη ξεχάσει….χαχαχα. Να έχουν ένα καλό καλοκαίρι και με το καλό να ξαναβρεθούμε.\

Γιώργος Σταυρουλάκης , Τεχνικός Διευθυντής αγώνα

Θα κλείσω αυτό το μίνι οδοιπορικό, με φωτογραφίες που έχουν ανέβει και σας καλώ να τις δείτε, να τις κατεβάσετε ΄, να τις αναδημοσιεύεσετε και να σας πω, πως με τον Γιώργο, θα κάνουμε την αυτοκριτική μας, θα αρχίσουμε να σχεδιάζουμε από τώρα το 4ο Τρέχουμε στην Ηρακλειά. Από νωρίς στα βάσανα…..αλλά με σκοπό καλό και για το καλό μας.\ Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σου.

Αποτελέσματα ΕΔΩ

Πάμε για φωτογραφίες τώρα…..πατήστε ΕΔΩ για να κατεβάσετε

John Argiropoulos Instagram

Litsa Zampoura Instagram