8ος Αγώνας Δρόμου Ραμνούς

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Ν.ΜΑΚΡΗΣ – ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Γραμματικού, υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα, της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και της Περιφέρειας Αττικής διοργάνωσε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, τον 8ο Αγώνα Δρόμου Ραμνούς-Γραμματικό απόστασης 17 χλμ και 6,5 χμ, με εκκίνηση και τερματισμό σε ένα από τα ωραιότερα χωριά της Αττικής, το Γραμματικό.


Περισσότεροι από 300 δρομείς βρέθηκαν στη γραμμή εκκίνησης απολαμβάνοντας την υπέροχη, ηλιόλουστη μέρα και την άψογη διοργάνωση όπως μας έχει συνηθίσει ο σύλλογος του Τελμησσού, έχοντας όμως να αντιμετωπίσουν δυο διαδρομές με απαιτήσεις και αρκετό βαθμό δυσκολίας που δοκίμασαν τις δυνάμεις τους & το επίπεδο προετοιμασίας τους!


Εμείς, με το Wellness HUB, ένα νέο χώρος ευεξίας και υγιεινής διατροφής που διατηρούμε στη Νέα Μάκρη, βρεθήκαμε εκεί με πολλή χαρά, να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες των αθλητών: 1) Προσφέροντας ενυδάτωση με το ποτό ηλεκτρολυτών CR7 Drive της Herbalife Nutrition και στην αφετηρία/τερματισμό αλλά και σε βασικούς σταθμούς τροφοδοσίας, 2) Δίνοντας τους πολλές πληροφορίες κ ενημέρωση σχετικά με την απαραίτητη διατροφή και ενυδάτωση ενός αθλούμενου καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά κ των αγώνων.

Η μέρα έκλεισε με ένα μεγάλο πάρτι με μουσική, άφθονα, εκλεκτά εδέσματα και το χορευτικό του συλλόγου γυναικών Γραμματικού αλλά και με τις απονομές μεταλλίων κ βραβείων των πρώτων ανδρών κ γυναικών σε όλες τις κατηγορίες!


Όλοι οι συμμετέχοντες, αθλητές, συνοδοί, εθελοντές, φορείς και διοργανωτές γεμάτοι χαρά και με πολύ ενθουσιασμό ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2024 στο Γραμματικό.

Δημήτρης – Κος Τσίρκας Δήμαρχος Μαραθώνα – Αλέξης


Και του χρόνου με υγεία !Δημήτρης & Αλέξης

NEW 👇👇👇 Wellness Hub  Protein Smoothies and more Ελ. Βενιζέλου 31 – Ν. Μάκρη e-mail: info@wellness-hub.gr