Για εκείνους που “ψάχνονται”, υπάρχει η απάντηση…Παμε Λευκαδα

Ο τρισδιάστατος αγώνας δρόμου και βουνού στην Βασιλική Λευκάδας επιστρέφει για άλλη μια συναρπαστική εμπειρία στις 20 & 21 Μαΐου
Αυτή η διοργάνωση, που διοργανώνεται για τρίτη φορά, υπόσχεται να είναι μια συναρπαστική και αξέχαστη εμπειρία για δρομείς όλων των ηλικιών και ικανοτήτων. Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά αποστάσεων, συμπεριλαμβανομένων των 3,5 χλμ αγώνα διάθλου, 12 χλμ αγώνα δρόμου και 10 χλμ. και 15 χλμ. αγώνες βουνού.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους, ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής κατάστασης ή την εμπειρία τους, καθιστώντας την τέλεια ευκαιρία να μην αμφισβητήσει κανείς τον εαυτό του, να παραμείνει ενεργός και να απολαύσει την εκπληκτική θέα στη θάλασσα και το γύρω τοπίο. Οι δυο αγώνες θα ξεκινήσουν από τιs διάσημεs παραλίεs του νησιού και όλοι θα τερματίσουν στο γραφικό χωριό της Βασιλικής Λευκάδας, και θα οδηγήσουν τους δρομείς σε γραφικέs διαδρομέs μέσα από τα βουνά, προσφέροντας εκπληκτική θέα προs στο Ιόνιο Πέλαγος, στο ακρωτήριο Λευκάταs, στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη.

Χρηματικά έπαθλα θα δοθούν σε όλουs τουs αγώνες, στουs τρεις πρώτουs αθλητές.
Φέτος η διοργανωτική επιτροπή παράλληλα με το αγωνιστικό γεγονός διοργανώνει και διήμερη «αθλητική εξόρμηση» στη Λευκάδα στις 20-21 Μαΐου 2023!
Το πακέτο περιλαμβάνει :

· Μεταφορά από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη μετ΄επιστροφήν
· Διαμονή σε κατάλυμα στην Βασιλική Λευκάδαs
· Συμμετοχή σε όλους τους αγώνες της διοργάνωσης
· Αναμνηστικό μετάλλιο των αγώνων
· Μπουφέ μετά το τέλος των αγώνων 10χλμ και 15χλμ την Κυριακή
Η τιμή του πακέτου ανέρχεται μόλις στα 80 ευρώ!

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να γίνετε μέρος του τρισδιάστατου αγώνα δρόμου και βουνού και ζήστε τη συγκίνηση του τρεξίματος σε μερικά από τα πιο συναρπαστικά τοπία της Ελλάδας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στη σελίδα μας στο Facebook:
VASILIKI LEFKADA MOUNTAIN RACE
Τηλ επικοινωνίαs 6994081604 Λεοντίδηs Ορφέαs

Προκήρυξη Αγώνων

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ

Facebook page