“3×3” μπασκετικό τουρνουά με Χριστουγεννιάτικο χρώμα. Δήμος Ζωγράφου 29/12

Άλλη μια πρωτοβουλία του Δήμου Ζωγράφου που θα δώσει ένα διαφορετικό χρώμα στην ζωή μας την επόμενη Κυριακή. Η ομάδα “freerun.gr”, συστήθηκε , δηλώθηκε και τώρα ξεκινάνε οι προπονήσεις. Όμως….. οι εκδηλώσεις του Νομικού προσώπου Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, έχουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Γίνεται λοιπόν και μια ακόμη προσπάθεια “γνωριμίας” των επισκεπτών και αθλητών με το Όραμα Ελπίδας , ώστε να μάθουμε από κοντά και απο τους ειδικούς τι είναι και τι μπορεί να προσφέρει κάποιος , όταν αποφασίσει να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών. Έχουν ακουστεί και γραφεί πολλά για αυτή την διαδικασία, αλλά καλύτερα να τα μαθαίνεις από αυτούς που ξέρουν παρά από όλους εμάς που νομίζουμε πως τα ξέρουμε όλα. Άρα, επίσκεψη , ενημέρωση και σκέψη….

χοχοχοχο

Όμως η εκδήλωση διοργανώθηκε παράλληλα και με ακόμη μια δράση. Είτε έρθεις λοιπόν να “παίξεις” , είτε έρθεις ως συνοδός, επισκέπτης, θεατής , αν φέρεις παιχνίδια ή δώρα για παιδιά από 0-14 ετών, αυτά θα μοιραστούν τις γιορτινές μέρες σε ιδρύματα του Δήμου Ζωγράφου. Ας κάνουμε λοιπόν ακόμη μια καλή πράξη , εκτός από αυτές που κάναμε όλο το 2019 που τείνει να εξαφανιστεί για πάντα τις προσεχείς ημέρες….

Ας δώσουμε λοιπόν τον καλύτερό μας ευατό και ας ενισχύσουμε κατά δύναμην τις όμορφες αυτές αθλητικές , πολιτιστικές όσο και ανθρώπινες ενέργειες του Δήμου Ζωγράφου. Και από τρίποντα…..και τάπες, θα έχουμε να θυμόμαστε ! Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα , με τα αποτελέσματα και τις εντυπώσεις . Καλές γιορτές σε όλους….