Τυρός Run, 13&14 Μαίου

Ετοιµαστείτε για µια µοναδική δροµική εµπειρία!
Ετοιµαστείτε για το Tyros Run 2023, που θα διεξαχθεί στις 13-14 Μαΐου 2023.
Το Tyros Run – George Marneris επιστρέφει δυναµικά µε πολλές νέες εκπλήξεις για τους συµµετέχοντες.


Εάν αγαπάτε το τρέξιµο σε µοναδικές διαδροµές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, τότε το Τyros Run είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.
Είτε τρέχετε µόνοι είτε µε παρέα, τότε αδράξτε την ευκαιρία για µια τροµερή απόδραση στον Τυρό Αρκαδίας.


Ένας από τους αγαπηµένους µας προορισµούς που προσφέρει αµέτρητες επιλογές και εναλλακτικές δραστηριότητες. Αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τους επισκέπτες που θέλουν να απολαύσουν όµορφα µέρη, διασκέδαση και τοπικές γεύσεις. Οι δροµείς θα διασχίσουν πανέµορφα µονοπάτια,
περνώντας από τους ανεµόµυλους, τα κάστρα, απολαµβάνοντας την εκπληκτική θέα στη θάλασσα του Μυρτώου.
Η διοργάνωση αποτελείται από διαδροµές και αθλητικές δραστηριότητες που απευθύνονται σε µικρούς και µεγάλους. Πιο συγκεκριµένα, θα έχετε την ευκαιρία να τρέξετε σε διαδροµές 8 χιλιοµέτρων και 16 χιλιοµέτρων και να δοκιµάσετε την εµπειρία εκτός συναγωνισµού τρεξίµατος ή περπατήµατος στο παραλιακό µέτωπο για 3χλµ.
Παράλληλα, θα πλαισιώνουν τη διοργάνωση αθλητικές δραστηριότητες, όπως πεζοπορία γνωριµία µε την περιοχή και πολιτιστικές εκδηλώσεις αφιερωµένες στην Τσακώνικη γλώσσα, χορό και έθιµα.


Σας περιµένουµε!
Το TyrosRun 2023 διοργανώνεται από την “Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ” και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήµου Νότιας Κυνουρίας του Επιµελητηρίου Αρκαδίας καΙ της ΔΗΚΕΝΚ.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην επίσηµη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.tyrosrun.gr.

Race program

Registrations here


Με εκτίµηση
Η Οραγνωτική Επιτροπ