Το Zante Run , ήρθε για να μείνει….

Βρήκαμε τον Μάνο Ντούσκο, μέλος της Οργανωτικής επιτροπής του αγώνα Zante Run , που έρχεται αμέσως μετά το Πάσχα και θα λάβει μέρος στο νησί της Ζακύνθου. Το νησί των χελονών “Καρέτα-Καρέτα”, του “Ναυαγίου” και της γευστικότατης “φιτούρας”….. Ας μάθουμε για τον Ημιμαραθώνιο και τους παράλληλους αγώνες που πλησιάζουν και κάνουμε τον σχεδιασμό μας…

Μάνο καλησπέρα. Σε εσένα “έπεσε” ο λαχνός να μας δώσεις τις απαντήσεις που θέλουμε…. 😉 Για να ξεκινήσουμε λοιπόν. 👣👣

Είχατε σε γενικές γραμμές, πέρυσι, τα αποτελέσματα που αναζητούσατε ?Συνεργασίες, Χορηγίες, αποδοχή της κοινότητας, αθλητές… Είμαστε παραπάνω από ευχαριστημενοι από τον την βοήθεια και την αγάπη που λάβαμε από όλες τις παραπάνω κατηγορίες. Το να βλέπεις τόσα πολλά χαρούμενα πρόσωπα στο τέλος της περσινής εκδήλωσης μας γέμισε υπερηφάνεια, συνάμα όμως, μας προκαλεί να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και την φετινή χρονιά. 

Με δεδομένη λοιπόν την εμπειρία , πως πήγε ο φετινός σχεδιασμός των αγώνων ? Υπάρχουν αλλαγές στις διαδρομές ? Σίγουρα αποκτώντας εμπειρία από το προηγούμενο έτος και έχοντας ένα γενικό feedback από τους αθλητές, κάναμε ένα καλύτερο σχεδιασμό αγώνων με γνώμονα πάντα το ευ αγωνίζεσθαι, τον εθελοντισμό, την κοινωνικοποίηση και άσκηση κοντά στην φύση .Οι διαδρομές θα παραμείνουν ίδιες και την φετινή χρονιά. 👮

Οργανωτικά οι χορηγοί που είναι και ένας βασικός παράγοντας για την εκδήλωση, στηρίζουν και φέτος την διοργάνωση ? Είμαστε ευγνώμωνες στους χορηγούς, που για δεύτερη συνεχή χρονιά και σε μικρή χρονικά απόκλιση της περσινής με την φετινή διοργάνωση, αγκαλιάσανε αυτή την προσπάθειά μας.

Πατήστε στην φωτό για την εγγραφή σας

Απο εθελοντές πως τα πάμε ? Πέρυσι φάνηκε πως είχατε μεγάλη ομάδα υποστήριξης και αυτό είναι στα θετικά. Αγώνες χωρίς εθελοντές αντιμετωπίσουν δυσκολίες. Την φετινή χρονιά όπως και την περσινή, οι εθελοντές μας έδειξαν από την πρώτη στιγμή προθυμία να να βάλουν ένα μεγάλο λιθαράκι, για να έχουμε μία επιτυχή διοργάνωση. Δεν μπορούμε παρά να τους ευχαριστήσουμε για αυτήν, την μεγάλη τους συμβολή. Αστυνομία, Λιμενικό,  Ερυθρός Σταυρός , κάτοικοι του νησιού και ο Τοπικός Αθλητικός Σύλλογος ACRO ACADEMY, είναι οι ομάδες εθελοντών που στηρίζουν την προσπάθειά μας .

Αν είναι να αναφερθούμε σε τρία όμορφα σημεία της διαδρομής του ημιμαραθωνίου, ποια θα ξεχωρίζατε; Ουσιαστικά για να είναι προετοιμασμένοι οι δρομείς να αποτυπώσουν στα κινητά τους την ομορφιά της Ζακύνθου. Από την δική μου οπτική γωνία, θα έλεγα το ακρωτήρι κρυονερίου, το σημείο  αναστροφής των 5χμ που ουσιαστικά βρίσκεσαι φάτσα με το Ιόνιο πέλαγος και τέλος την αρχή και το τέλος των αγωνων, την κεντρική μας πλατεία.

Η αλήθεια είναι πως έχετε κάνει πολύ λεπτομερή δουλειά στο site. Όποιος επισκεφτεί για οδηγίες και λεπτομέρειες , όταν θα αποχωρήσει σίγουρα θα έχει μάθει τα πάντα γύρω από τους αγώνες. Σπάνια βρίσκεις το τέλειο και πιστεύω το έχετε καταφέρει. Πείτε μας ποιος….. Γιάννη, ευχαριστούμε πολύ για τα λόγια σου. Σίγουρα δεν είναι το τέλειο αλλά η αλήθεια είναι ότι εξωτερικός συνεργάτης μας, συμπεριλαμβάνοντας και τα δικά μας θέλω έχει κάνει ένα πολύ κατατοπιστικό και εύχρηστο προς τους χρήστες site. 

Έχετε προχωρήσει σε συνεργασίες με επαγγελματίες της περιοχής, ώστε να προσφέρουν καλύτερες τιμές στους ταξιδιώτες;  Ναι βεβαίως. Κάθε αθλητής που συμπληρώνει την φόρμα εγγραφής ενημερώνεται για τις εκπτώσεις που δικαιούται. 

Τι άλλο προτείνετε να επισκεφτει ο δρομέας και οι συνοδοί του για το τριήμερο ταξίδι τους στο νησί. Γιατί για μια μέρα δεν νοείτε να σας έρθει κάποιος. Σίγουρα με μία γρήγορη σκέψη μου έρχεται το σημείο της Μπόχαλης για καφέ και για κάτι πιο μακρινό. Επίσης στην περιοχή Καμπί θα έχει εξαιρετικό φαγητό και θέα. 😎

Να ευχηθούμε λοιπόν καλή επιτυχία και για την 2η αυτή προσπάθεια της οργανωτικής επιτροπής και ολόκληρου του νησιού. Μην ξεχάσω…..φεύγοντας ο επισκέπτης τι τοπικό προϊόν του προτείνουμε να αγοράσει για να κεράσει φίλους και συγγενείς ? Ευχαριστούμε πολύ και εσάς για την στήριξη! Ανεπιφύλακτα παστέλι και φιτούρα Ζακύνθου.

Μάνο , να σας ευχηθούμε ακόμη μια φορά, καλή επιτυχία και να πάνε όλα βάση σχεδίου. Περιμένουμε τα Δ.Τύπου που θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα. 🥰