Τα 2021 ξεκίνησε δυναμικά για την TRIMORE.

Nicolas Remires

Η TRIMORE Sport Events προχώρησε σε συνεργασία με την Envol SwimRun Team  (μία από τις πολυπληθέστερες ομάδες SwimRun στον κόσμο, με πολλούς  Elite αθλητές και μέλη σε πάνω από 20 χώρες) και τον επικεφαλής της,  Nicolas Remires (διακεκριμένο SwimRunner σε πολλές διοργανώσεις του ÖTILLÖ), για την ανάπτυξη του SwimRun στην Ελλάδα. Ο Nicolas, ως admin πλέον της ομάδος στο Facebook: SwimRun Hellas, πρόκειται να δημοσιεύει ενδιαφέρον περιεχόμενο, να συμβουλεύει γενικά ή ατομικά επί εξοπλισμού, να δίνει tips και ασφαλώς να απαντά σε απλές ή/και tricky ερωτήσεις!

XTERRA table book

Η XTERRA έβγαλε τo table book της με όλα  events  του  European TOUR 2019! Ένα βιβλίο που σε ταξιδεύει και σε μυεί στο πνεύμα της XTERRA, με μότο της: Live More.

animated-bicycle-image-0102

diaplous s.s.d.a. Ltd δημοσίευσε τις πρώτες ημέρες του 2021 την πρότασή της για την ανάταξη των τοπικών οικονομιών μέσω της ανάπτυξης του Θεματικού – Αθλητικού Τουρισμού. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο και πιστοποιημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στελεχών Δήμων/Περιφερειών/φορέων/επιχειρήσεων για το μετασχηματισμό απλών αθλητικών δραστηριοτήτων σε τουριστικό αντικείμενο, με άμεσο και μακροπρόθεσμο οικονομικό αποτύπωμα στις τοπικές οικονομίες, αλλά και τη χώρα μας γενικότερα. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε όλη την πληροφορία: Πατήστε Εδώ

Syros Triathlon

Πρόσκληση ενδιαφερομένων να γίνουν TRIMORE  Ambassadors  ανακοίνωσε η TRIMORE Sport Event. Δέκα άτομα πρόκειται να επιλεγούν από εκείνους που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, ώστε να αποτελέσουν τους TRIMORE Ambassadors 2021. Εκείνοι που θα επιλεγούν, θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις της TRIMORE δωρεάν, με μόνη υποχρέωση να λειτουργήσουν ως πραγματικοί πρεσβευτές των events, αλλά και να δώσουν τη γνώμη τους για τη βελτίωση εκείνων.