Πρωτεΐνες και καταναλωτές. -20% για τους αναγνώστες μας….

Το κατάστημα Don Capone Shop , σε συνεργασία με το freerun.gr, έχει να σας κάνει μια εξαιρετική πρόταση. Για το τρέχον διάστημα και μέχρι τέλος Φεβρουαρίου (28/2/2021), προσφέρει στις αγορές σας, -20% για παραγγελία των συγκεκριμένων προϊόντων. Διαβάστε με την ησυχία σας, δείτε και πάρτε το απόφαση. Καλύτερα τώρα που συμφέρει…. έχουμε και λέμε . Εισαγωγή !

Έχουν γραφτεί χιλιάδες άρθρα , σε όλες τις γλώσσες του κόσμου και έχουν εκδοθεί μελέτες επί μελετών. Κάθε μια από αυτές, φανερώνει την ύπαρξη των πρωτεϊνών στον ανθρώπινο οργανισμό, όσο και την ανάγκη της συνεχούς τροφοδοσίας του , ειδικά μετά από άσκηση ή κόπωση αυτού από βαριές εργασίες. Με λίγα λόγια, είναι απαραότητες. Μάλιστα το βάρος του μυϊκού μας συστήματος αποτελείται από το 20-25% από αυτές. Υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός στον οργανισμό μας ? Υπάρχει , αλλά ακόμη δεν έχει χαρτογραφηθεί εντελώς , με τους επιστήμονες να αναφέρουν, πως ο αριθμός τους κυμένεται σε αρκετές χιλιάδες διαφορετικών πρωτεεϊνών. Πράγματι εντυπωσιακό.

Οι πρωτεϊνες είναι οργανικά μόρια που αποτελούνται από αμινοξέα. Επίσης περιέχουν άζωτο, άνθρακα, οξυγόνο & θείο. Είναι πολύ σημαντικές για τον ανθρώπινο οργανισμό και ειδικά για τους αθλητές.. Βοηθάνε να χτίσεις δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα, στην απώλεια βάρους, να κάνετε υγιείς & δυνατούς μύες αλλά και επιταχύνουν την αποκατάσταση των τραυματισμών.

Όπως όλοι μας γνωρίζουμε, υπάρχει η φυσική πρωτεϊνη, αλλά και η πρωτεϊνη που βρίσκεται σε συμπληρώματα διατροφής . Και τα δύο κυκλοφορούν στο εμπόριο. Εμείς σήμερα θα σας δώσουμε την λύση, μέσω του καταστήματος Don Capone Shop και με συγκεκριμένη μάλιστα μορφή. Τις συνταγές να τις βρείτε μόνοι σας….μην τα θέλετε όλα δικά σας !

animated-sports-image-0226

Ξεκινάμε :

Μορίνγκα
Αρακάς

Μορίνγκα Πρωτείνη bio

Έχει χρησιμοποιηθεί ως φυτικό φάρμακο σε πολλούς πολιτισμούς για εκατοντάδες χρόνια και είναι γνωστό ως ένα πολύ θρεπτικό φυτό που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση του υποσιτισμού στις χώρες του τρίτου κόσμου ειδικά για τα βρέφη και τις θηλάζουσες μητέρες.

Πρωτεϊνη Αρακά

Η καλύτερη συμπυκνωμένη μορφή πρωτεΐνης για χορτοφάγους και vegans. Η πρωτεΐνη αρακά παρασκευάζεται από το κίτρινο μπιζέλι μία μη γενετικά τροποποιημένη μοναδική ποικιλία .

Πρωτεϊνη σόγιας

Πρωτεϊνη σόγιας

Η πρωτεΐνη σόγιας είναι μια φυτική πρωτεΐνη η οποία περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα και έχει πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά. Πλούσια πηγή ασβεστίου, σιδήρου, ψευδαργύρου, φωσφόρου, μαγνησίου, βιταμινών Β, ω- 3 λιπαρών οξέων και φυτικών ινών.

Πρωτεϊνη Κολοκυθόσπορου

Είναι ιδανική για χορτοφάγους % αθλητές. Είναι μια εξαιρετική πηγή σιδήρου, βιταμινών του συμπλέγματος Β, βιταμίνης Ε, φυτικών ινών, ελαίου και μετάλλων.

animated-sports-image-0249
Πρωτεϊνη γάλακτος

Πρωτεϊνη γάλακτος

Όλοι οι body builders και οι επαγγελματίες αθλητές γνωρίζουν τη σημασία της χρήσης συμπληρωμάτων πρωτεΐνης ορού γάλακτος για αύξηση μυϊκού όγκου, δύναμης και επιτάχυνση της ανάρρωσης.

Πρωτεϊνη ρυζιού

Πρωτεϊνη Ρυζιού

Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους χορτοφάγους, αφού βοηθά να διατηρήσουν επαρκή τα επίπεδα πρωτεΐνης στον οργανισμό τους. Η περιεκτικότητα της σε πρωτεΐνη μπορεί να φθάσει το 80%.

Η προσφορά όπως είδατε, ισχύει για λίγες ακόμη μέρες, αλλά σίγουρα σας φτάνουν !

animated-lighthouse-image-0037

Ακολουθείστε μας στα social

Facebook

Instagram

Youtube