Πολλοί μαζί για τον μικρό Λιουμπίμ…

DCIM\100GOPRO\GOPR0344.JPG

Το “ανοιχτό” κάλεσμα των διοργανωτών του Skyros Run, ήταν μια επιτυχημένη ενέργεια καλής θέλησης και προσφοράς. Όλοι μαζί για τον μικρό Λιουμπίμ, το νέο αγόρι που χρειάστηκε η οικογένειά του την βοήθεια μας και θα συνεχίσει να την χρειάζεται.

Κάτω από τον επιβλητικό βράχο της Ακρόπολης, στήθηκε ένα δρομικό σκηνικό με φίλους και φίλες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Θα μπορύσαμε και περισσότεροι είναι η αλήθεια, αλλά καθώς αυτή η αρχή θα έχει ίσως και συνέχεια, κρατήστε δυνάμεις και να είστε έτοιμοι. Περίπου 50 έτομα λοιπόν, μαζεύτηκαν για να κάνουν μια συμβολική διαδρομή των 2 χλμ περίπου στην Διονυσίου Αεροπαγίτου και καταλήξαμε με γρήγορες και συνοπτικές διαδικασίες, στον 2ο όροφο του Μουσείου της Ακρόπολης για την κοπή της πίτας του Skyros Run. Εγώ θα πω πως με χαρά συνάντησα τους φίλους από τους αγώνες και από προεδρεία Συλλόγων , όπως ο Τελμησσός, Τρέχουμε στην Ηρακλειά, Ευκλής, Hope Runners, Κουζουλοί δρομείς, Γιώργος Μάλλιαρης, Συλλόγου Δρομέων Υγείας “ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΥ” runnfun.gr , και αν ξεχνώ ή παραλείπω κάποιον , παρακαλώ να μου πείτε να προσθέσω.

DCIM\100GOPRO\GOPR0351.JPG

Οι διοργανωτές είχαν φροντίσει και για 8 φλουριά να έχουν και τα αντίσοοιχα 8 συμβολικά δώρα. Ο καιρός καταπληκτικός και όσοι δεν τόλμησαν, έχασαν. Βρήκαμε ευκαιρία να συζητήσουμε, να γνωριστούν εκείνοι που δεν ήξεραν αλλήλους, να βγάλουμε φωτογραφίες και να φάμε και την υπέροχη και νοστιμότατη βασιλόπιτα. Αν καθιερωθεί , έστω και δια αποστάσεως, μην παραλείψετε την συμμετοχή σας και την συνδρομή σας. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία λοιπόν στους ανθρώπους του Skyros Run και καλή χρονιά.