Μια και καλή ή έχει και συνέχεια ? Τζια….

Άλλη μια νησιώτικη εκδρομή είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ποιος ξεκινά να πάει κάπου και δεν εύχεται να περάσει υπέροχα. Εμείς γιατί να είμαστε η εξαίρεση ?

Η φίλη μας πλεόν Ειρήνη , μετά την πρώτη μας εκδρομή μαζί της στην Φολόη και την δεύτερη που ακολούθησε και γράφω στην Τζια, θεωρώ πως πέρασε τις εξετάσεις της και είναι στις προτεινόμενες για παραμονή. Δείτε την σελίδα της στο facebook πατώντας ΕΔΩ και το site ΕΔΩ

Συνάντηση με την ομάδα στο Λαύριο, επιβίβαση στο πλοίο, ταξίδι μιας ώρας στο λομάνι της Τζιας , μας περίμενε πούλμαν που μας μετέφερε στην Ιουλίδα, μια όμορφη πόλη χτισμένη πάνω σε ψηλό και επιβλητικό βράχο του νησιού, από εκεί βόλτα και σουλάτσο στα σοκάκια , ξεκινήσαμε όλοιμ αζί στο μονοπάτι Νο 1 “Λέων” και άφιξη μετά από 6,5χλμ στην θάλασσα του Ότζια. Μπανάκι, ρακέτα, φαγητό, και εμείς ακολουθήσαμε την “τρεχατημένη” , καθώς επιστρέψαμε τρέχοντας στο λιμάνι για το απογευματινό καφέ μας, πριν μας παραλάββει πάλι το πλοίο της επιστροφής.

Ίσως και να αφήσαμε ανοιχτoύς λογαριασμούς με το νησί…..ίδωμεν και δείτε κι εσείς και για να ξέρετε , σε συζήτηση που είχαμε κατά την διάρκεια του ταξιδιού με την Ειρήνη μας έιπε δύο λόγια για την φιλοσοφία της…

Η φιλοσοφία του Healthy life είναι πλέον γνωστή: « Υγεία δεν είναι μόνο διατροφή και γυμναστική. Είναι ο τρόπος που σκεφτόμαστε και πράττουμε. Είναι το περιβάλλον στο οποίο ζούμε». Με βάση αυτή την φιλοσοφία το Healthy life σε παρακινεί να έρθεις πιο κοντά στη φύση με κάθε τρόπο, με κάθε δραστηριότητα που μπορεί να σου αρέσει.”

Ένα ευχαριστώ λοιπόν και στους χορηγούς μας την Polar , την Acerbis και την Myclooz. Αυτά….