Με πολύ μεγάλα ονόματα θα διεξαχθούν οι 5οι Παντροιζηνιακοί αγώνες

(Στο στο δρόμο του Θησέα) 1&2 Οκτωβρίου.

Με την παρουσία πολύ μεγάλων ονομάτων θα διεξαχθούν οι 5οι Παντροιζηνιακοι αγώνες, της 1ης & 2ας Οκτωβρίου.

Ένας Ημιμαραθώνιος , που μετρήθηκε επίσημα φέτος και μπορεί πλέον, να θεωρηθεί ως “γρήγορος” και ικανός να κατρίψουν όλοι οι αθλητές τα προσωπικά τους ρεκόρ.Μια επίπεδη διαδρομή,  με 60μ συνολικής υψομετρικής και πιστοποιημένη από τον επίσημο αντιπρόσωπο της ΑΙΜS , στην Ελλάδα .

Ο Παναγιώτης Καρούτζος θα διεκδικήσει επάξια την πρώτη θέση, με αμεσο διεκδικητή,  τον πολύ καλό μαραθωνοδρόμο Γιάννη Τοροσιάν. Άλλοι ισχυροί μέχρι στιγμής “αντίπαλοι” και ικανότατοι αθλητές , είναι ο Χριστόφορος Γεωργόπουλος και οι φιλόδοξοι νέοι Γιάννης Καλογερόπουλος και Λουκάς Τσαπρούνης.

Στις γυναίκες το φαβορι μέχρι στιγμής δείχνει να είναι η Ιουλία Παναγιωτόπουλου με επίδοση Μαραθωνίου Αθήνας 2.59.03Στα 5.000μ , η παρουσία του Σέργιου Διακοστεφάνη , ο οποίος εμφανίζεται με την καλύτερη επίδοση στα 1500μ για το 2022 , διασφαλίζει για τους υπόλοιπους μια “μάχη” στους δρόμους της Τροιζηνίας.Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως οι ταλαντουχοι Άγγελος Μπουρδέκας και Σπύρος Προδρομίδης δεν θα “καταθέσουν” εύκολα τα όπλα .

Στις γυναίκες θα διεκδικήσει την πρώτη θέση η μικρή πρωταθλήτρια στα 1500μ η Ηλιάνα Χατζηπαναγιώτη με άμεση διεκδικητρια την 800αρα Εμμανουέλα Πλάκα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας  https://www.pantroiziniakoiagones.gr/…...

Και αν θέλετε να είστε εκεί και να νιώσετε την αδρεναλίνη των προαναφερθέντων αθλητών μας, κάντε και την εγγραφή σας.