Ματαίωση “Τυρός Run” & “Τυρός Triathlon”

Tyros Run

Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την πανδημία και τα νέα πρωτόκολλα διεξαγωγής αθλητικών διοργανώσεων που καθιστούν επιτακτική την τήρηση αυστηρών μέτρων υγειονομικής προστασίας, υποχρεώνουν την Οργανωτική Επιτροπή να ακυρώσει τις φετινές διοργανώσεις του Tyros Run και του Tyros Triathlon που είχαν προγραμματιστεί για το σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου. Δυστυχώς οι σημερινοί περιορισμοί στις διοργανώσεις και η υψηλή επικινδυνότητα συγχρωτισμού δεν επιτρέπουν μία σωστή διοργάνωση, ανοικτή σε όλους τους φίλους του αθλήματος και των επισκεπτών.

Tyros Triathlon

Η Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ, διοργανωτής φορέας των δύο διοργανώσεων έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια να βάλει τον όμορφο Τυρό στο κέντρο του αθλητικού χάρτη της χώρας και οι δύο διοργανώσεις να χαίρουν την ανταγωνιστικότητα και την ποιότητα αντιστοίχων μεγάλων αγώνων καθώς και την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας ενώ διεξάγονται σε συνδυασμό ποικίλων αθλητικών δράσεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Με αισιοδοξία, χαμόγελο και πίστη σε καλύτερες ημέρες, ανανεώνουμε το ραντεβού για το Tyros Run τον Μάιο 2021 και για το Tyros Triathlon στις 19 Σεπτεμβρίου 2021.

Tyros Triathlon 2021

Θα αναφέρω πως η σημερινή απρόσμενη για όλους μας κατάσταση των τελευταίων μηνών, έχει φέρει σε δυσχέρεια, σε προβληματισμό αλλά και σε ανησυχία, πολλούς διοργανωτές.

Να κάνουμε ή όχι τον αγώνα. Θα είναι ασφαλές ή όχι για τους κατοίκους. Θα , θα , θα …. διαφορετικά από αυτά των 80’s , αλλά εξίσου σημαντικά.

Ο Δημήτρης και ο Γιώργος , δύο εξαιρετικοί φίλοι μου και διοργανωτές των παραπάνω αγώνων , πράττουν και αποφασίζουν αυτή την στιγμή με την σκέψη σε όλους μας. Οι αγώνες τους θα λείψουν από το φετινό καλεντάρι, αλλά ούτε οι πρώτοι θα είναι , ούτε οι τελευταίοι.

Η πανδημία δεν θα μας νικήσει όλους.

Καλή αντάμωση στον όμορφο Τυρό το 2021.