Μας έχετε τρομάξει τελικά….

Έρχεται ή δεν έρχεται Lockdown ? Ο Γυναικολόγος είναι ψυχικά άρρωστος ή όχι ? Θα γίνουν αγώνες με περισσότερα από 50 άτομα μέσα στον Χειμώνα, ή πάμε για Virtual και από τα σπίτια μας ?

Κάθε μέρα που διαβάζω τις ειδήσεις και τα νέα, ένα καλό νέο δεν βρίσκω, όσο και αν προσπαθήσω. Άντε , να πω πως ένα ευχάριστο είναι πως το παλικάρι στο Bachelor, “τρώει” καλά. Το προσέχουν τα κορίτσια για να τον έχουν όλες μαζί. Αξιοζήλευτη η προσπάθειά του.

Γιατρός γυναικολόγος ήθελε να κάνει παιχνίδια με τις ασθενείς του. Φανταστείτε σοκ που πάθαιναν τα θύματά του, που δεν έλεγαν κουβέντα για το τι συνέβη, μετά την δική τους περιπέτεια. Κάτι σαν το σκάνδαλο του Χόλιγουντ των περασμένων ετών. Να του ευχηθώ να περάσει καλά εκεί που θα τον στείλουν.

Βρέθηκε λέει ο πλανήτης K2-315b  , που έχει περίπου τις ίδιες συνθήκες με την Γη. Δεν εννοώ κατοικίσιμες , αλλά περιστροφικές. Είχαν τον ίδιο δάσκαλο και το ίδιο σύστημα. Αυτό του 3,14159265 , της σταθεράς “π”. Αλλιώς για μετανάστευση, ούτε λόγος.

Lock down, προ των πυλών, ξανά. Βλέπεις πριν από 2 μήνες, όσοι επέστρεφαν από διακοπές, έμπαιναν σε καραντίνα , γιατί είχαν επισκεφτεί τα νησιά μας. Τώρα εμείς που είμαστε εδώ , ίσως δεν πρέπει καν να μπαίνουμε στον κόπο για σχεδιασμό ταξιδιού, γιατί γίναμε επικίνδυνοι. Και μάλιστα “άκρως” . Ας περιμένουμε το τέλος, μέχρι να έρθει και να μας χτυπήσει την πόρτα, φορώντας την “μάσκα” του.

Ο Ιανός έφυγε , εξαφανίστηκε, ξεθύμανε, αλλά αυτές οι καταστροφές που άφησε , δύσκολα θα ξεχαστούν. Εδώ λοιπόν φαίνεται πλέον η αλλαγή στο κλίμα παγκοσμίως. Πριν από δέκα χρόνια, αν μας έλεγε κάποιος από την παρέα….. διαβάζοντας το φλυτζάνι, πως βλέπω σε δέκα χρόνια, τυφώνες και σίφουνες στην Ελλάδα, θα του τον φέρναμε καπάκι. Έλα όμως άρχισε και τώρα δύσκολα θα σταματήσει.

Κλείνω με την επικαιρότητα της ημέρας. Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ και over 1,5 από το ημίχρονο. Σηκωτός και δια της βίας εξήλθε εκ του λεωφορείου , αρνητής μάσκας στην Αθήνα. Σκάνδαλο με ξέπλυμα χρήματος, βύθισε τα Χρηματιστήρια. Δλδ κανείς δεν ήξερε τπτ τόσα χρόνια ? Φεύγουμε για Σύρο αυτό το ΣΚ ??

Δεν θέλουμε χορηγούς. Έχουμε λεφτά εμείς.