Λέβαδος 2020. Βίντεο και ιστορίες…..

Θα έλεγε κανείς πως ο αγώνας του Λέβαδου, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω άλλους και άλλους που δεν έχω λάβει μέρος, κυριαρχεί τουλάχιστον στην επαρχία την εποχή του χειμώνα. Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί αθλητές ή αθλούμενοι που δεν έχουν ακούσει ή δεν έχουν λάβει μέρος, στα χρόνια που γίνεται.

Η φήμη του έχει ξεπεράσει κατά πολύ την Βοιωτία και την Αττική και σιγά σιγά εξαπλώνεται. Όμως τι να πει κανείς για την φιλοξενία του ΑΚΟΛ Λιβαδειάς που είναι και ο διοργανωτής ή συνδιοργανωτής , αφού εμπλέκεται και η τοπική Αυτοδιοίκηση (Δήμος).

Να μιλήσουμε για την βραστή γίδα, που όσοι πάνε στο βουνό την έχουν όλη την ώρα στο μυαλό τους ? Να την μακαρονάδα με το μπόλικο τυρί στον τερματισμό? Για το τσάι υποδοχής που μας περιμένει πριν το αγώνα με το πορτοκάλι και το μελάκι του ? Για τα υπέροχα ξεχωριστά δώρα που για φέτος μας περίμενε ένα καταπληκτικό αμάνικο αδιάβροχο . Ενημερώθηκα δε , πως για τους αθλητές του της μεγάλης διαδρομής, υπήρξαν ψητά λουκάνικα και πολλά ακόμη καλούδια. Για τους χορηγούς ? Δεν θα μιλήσω για την κρύα, που στην τελική, μόνο κρύα δεν είναι.

Απολαύστε μέρος της διαδρομής και μερικά γεγονότα και ιστορίες, που είναι πολύ λίγα σε σχέση με αυτά που έλαβαν μέρος.

Να εγγραφείτε στο κανάλι μας και να κάνετε και τα δικά σας σχόλια στο βίντεο. Μην ντρέπεστε….η κριτική, θετική ή αρνητική , παραμένει κριτική.

Και του χρόνου με υγεία λοιπόν !