Κόψαμε πίτα, μαζέψαμε βιβλία

Για τέταρτη συνεχή χρονιά , οι φίλοι και φίλες μας έκαναν την τιμή να παρευρεθούν στην κοπή πίτας της ιστοσελίδας μας , που συνδιοργανώθηκε με την GL Creations την σελίδα μας #givemeyourbook και τον φίλο Δημήτρη Ανδριώτη , στο Coffee Seasons στην Νέα Μάκρη.

Φέτος για πρώτη φορά είχα την σκέψη και με την βοήθεια όλων την πραγματοποιήσαμε με μεγάλη επιτυχία, την συλλογή βιβλίων για τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Νέας Μάκρης. Η σελίδα μας #givemeyourbook , πλέον έκανε το επόμενο βήμα της και σε συνδυασμό με την υποστήριξη των διοργανωτών αγώνων που θα αναφέρω παρακάτω , κάλεσε όλους τους φίλους να φέρουν καλής κατάστασης βιβλία που είχαν διαβασμένα και “σκονισμένα” στα ράφια τους σε έναν άτυπο διαγωνισμό “πάρε – δώσε”. Έφερες βιβλίο ? Μπήκες στην κλήρωση. Καταφέραμε λοιπόν και συλλέξαμε περισσότερα από 80 βιβλία και πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , ο Αντιδήμαρχος Μαραθώνα Βαγγέλης Κυπαρίσσης , η Υπεύθυνη του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου Ρένα Σπανού , η Γιατρός Ογκολόγος Λίνα Σταθοπούλου και φυσικά εγώ με την παρουσία μου , που είπα να μην λάμψω διά της απουσίας μου.

To πρώτο δώρο που κληρώθηκε, ήταν μια προσφορά από τον αγώνα Τρέχουμε στην Ηρακλειά , που ήταν εισιτήριο για ένα άτομο Πειραιάς-Ηρακλεία-Πειραιάς , μία διανυκτέρευση και free entrance για τον αγώνα της 20ης Ιουνίου 2020. Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο Κώστας Τζιαγαδούρας . Τυχεράκια…..

Ευχαριστώ πολύ λοιπόν…..τους διοργανωτές αγώνων ανά την Ελλάδα που μας έδωσαν δωρεάν συμμετοχές , εσάς που μας φέρατε τα βιβλία σας και τον Αργύρη Αλεξανδρή που βοήθησε να γίνει πράξη η σκέψη μας. Γνωριστήκαμε, συζητήσαμε,ανταλάξαμε απόψεις, δεν διαφωνήσαμε και γελάσαμε είναι η αλήθεια.

H πίτα που μας προσέφερε το κατάστημα Coffee Seasons για ακόμη μια φορά ήταν νοστιμότατη και το φλουρί για την ιστορία το κέρδισε η φίλη μας η Ρένα που πήρε και το γευματάκι της , δώρο. Ή μήπως ήταν δύο οι νικητές ?

Η επόμενη συνάντηση με το #give me your book , όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι στην Αμοργό και το Amorgos trail challenge.

Διαβάστε τώρα τους δωροθέτες μας και ρίξτε μια ματιά στους αγώνες τους. Εγώ τους έχω τρέξει όλους και θα σας τους προτείνω με κλειστά μάτια. Για να μην παρεξηγηθώ, η αναφορά γίνεται με βάση την ημερομηνία διεξαγωγής και όχι βάση προσωπικης αδυναμίας προς τον έναν ή άλλον αγώνα. Από ομορφιά δεν υπολείπεται κανείς τους.

Salomon Cup Πάρνηθα

Salomon Cup Πεντέλη

Ημιμαραθώνιος Σπερχειού “Αθανάσιος Ακρίδας”

Μαραθώνιος Ρόδου

Amorgos trail challenge

Syros Run

Tyros Run

Τρέχουμε στην Ηρακλειά

Dellagrazia Run

Tyros triathlon

Άθλος + Ενέργεια

Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα

Donoussa trail running

Karma beer για τις μπύρες της δωροθεσίας και

Κωνσταντίνο Στάθη για την δωροθεσία 3 συνεδριών USUI REIKI

Καλή χρονιά σε όλους και του χρόνου θα προσπαθήσω να έχω και εκπλήξεις…. τώρα θα σας έλεγα, όποια σελίδα επισκεφτείτε να κάνετε και Like….

Φωτογραφίες από την εκδήλωση με όλους σχεδόν τους συντελέστες

Πατήστε ΕΔΩ