Κωδικός “Τσάι” .

Το συγκεκριμένο ρόφημα, είναι κατ’ομολογία των στατιστικολόγων, το δημοφιλέστερο πόσιμο υγρό η ποτό, μετά το νερό. Σας ξαφνιάζει ? Κι εμένα επίσης. Θα έλεγα πως τον καφέ δεν θα του πάρει κανείς το στέμμα , όμως τελικά στέμα δεν έχει , ούτε και θα έχει ποτέ.

Αν βέβαια αναγάγουμε με απλές μαθηματικές πράξεις το γιατί το τσάι είναι τόσο δημοφιλές, θα διαπιστώσουμε πως εκτός του ότι όλη η Ασία το καταναλώνει για ενδυνάμωση και τέρψη , έχουμε και τον υπόλοιπο κόσμο να λειτουργεί επικουρικά για το καλό του. Ο μύθος λέει πως είναι Κινεζικής προέλευσης και εντελώς τυχαίας ανακάλυψης. Διαβάστε εδώ .

Καταναλώνεται ζεστό ή κρύο και όλες τις στιγμές της ημέρας και της νύχτας. Έχει και αυτό πολλές ποικιλίες και κυκλοφορεί στο εμπόριο σε συσκευασμένη μορφή ή χύμα. Το βρίσκεις εύκολα σε καταστήματα του εμπορίου , που εκεί μπορείς να αντλήσεις και πληροφορίες από τους πωλητές , αλλά και σε Super Markets , που σίγουρα εκεί κανείς δεν θα σου πει τι και πως.

Ένα από αυτά τα καταστήματα είναι και το ηλεκτρονικό κατάστημα του Don Capone , όπου μπορείς να βρεις και τις εξής ποικιλίες.

Ο Πάνος , απ’όσα ξέρω, είναι πρόθυμος να σας ενημερώσει και να σας καθοδηγήσει για την αγορά σας, αν εσείς δεν γνωρίζετε και πολλά για το συγκεκριμένο ρόφημα. Βλέπετε εκείνος είναι ο ειδικός και δεν θέλουμε να του πάρουμε την δόξα. Τολμήστε να παραγγείλετε για αρχή λίγα γραμμάρια απ’ολες τις γεύσεις και μετά θα καταλήξετε σε αυτή που σας ταιριάζει. Οι Άγγλοι και οι Κινέζοι έτσι κάνουν εδώ και χρόνια.

 Τηλέφωνο Παραγγελιών
2621 301078