Η ανακύκλωση ελαστικών και η επερχόμενη εφαρμογή…

Με τον Κωστή Μητρόπαπα, , στην πρόσφατη συνέντευ΄ξή μας, επί τη ευκαιρία του In Pool Tirathlon στο Χαλάνδρι, ανοίξαμε και το κεφάλαιο μιας νέας προσπάθειας της ομάδας της TRIMORE.

η συνέντευξη εν συντομία..

Μάθαμε πως για τον καθαρισμό της Υδρούσας, με έμπειρη ομάδα δυτών, μετά από τις σχετικές άδειες των αρμόδιων αρχών και για την ιδέα που δημιουργήθηκε, ώστε αυτή η δράση να έχει συνέχεια, αλλά και όλους εμάς , ως συνεργούς.

Εδώ η συνέργεια, δεν έχει εγκληματική ιδιότητα, αλλά βοήθεια για τον καθαρισμό των θαλασσών μας από τα πεταμένα λάστιχα αυτοκινήτων, που κατά καιρούς ασυνείδητοι πετάνε για να τα ξεφορτωθούν.

Στο πλευρό του Κ.Μητρόπαπα και της ομάδας του, στέκεται η ecoelastica , η οποία με την εμπειρία της, θα ανακυκλώνει και θα επαναχρησιμοποιεί τον “πλούτο” που θα αποκτήσει, με την δική μας συμμετοχή.

Και αν περιμένετε λίγο , να ξέρετε πως το κάθε λάστιχο που θα εντοπίσετε , αφού το αποτυπώσετε σαν σημείο, πάνω στην εφαρμογή, θα του δώσετε και το όνομά σας, αλλά θα έχετε και την ευκαιρία να διεκδικήσετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, αξίας 2.500€ μετά από κλήρωση.

Δεν σας φτάνουν όλα αυτά που διαβάσατε και ακούσατε, για να γίνετε μαζί μας ενεργοί πολίτες και “εντοπιστές” των θαλάσσιων σκουπιδιών μας, που ονομάζονται ελαστικά αυτοκινήτων ?

Clean Ocean Project