ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ:Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ . Εκδρομή με την Irene’s Healthy Life

Ο Σεπτέμβρης θα μας βρεί σε μια πολύ ενδιαφέρουσα μετάβαση απο τις θαλάσσιες δραστηριότητες 💦⛱ στο πέρασμά μας στο βουνό.

💎Πεζοπορική διαδρομή απο το γραφικό Τσεπέλοβο, εως το γιοφύρι του Κόκκορη, μέσα απο πυκνά δάση και γιοφύρια περίτεχνα,διασχίζοντας το χωριό Κήποι, που θα σας μείνει αξέχαστη. Μια διαδρομή 12 απολαυστικών χιλιομέτρων, όπου όμως θα υπάρχει δυνατότητα να σταματήσει κάποιος στη μέση της διαδρομής.

💎Τι να πρωτοπεί κανείς για την σκάλα Βραδέτου? Καλλιτεχνικό έργο, που κάθε πεζοπόρος πρέπει να διαβεί! Ένωνε το χωριό Βραδέτο με το Καπέσοβο και τον υπόλοιπο κόσμο έως τη δεκαετία του 1970 ενώ σήμερα αποτελεί μία εκπληκτική πεζοπορική διαδρομή αλλά και φόρο τιμής στην τοπική αρχιτεκτονική.

💎Οι καταρράκτες Μπάλντα Ντι Στρίνγκα! Πρόκειται για τρεις καταρράκτες στη σειρά, με τον μεγαλύτερο από αυτούς να έχει ύψος πάνω από 25 μέτρα. Ανάμεσα τους και μέσα στους βράχους, σχηματίζονται πισίνες (οβίρες) που δημιουργούνται από τα ορμητικά και παγωμένα νερά του ποταμού Κρυοπόταμου.

💎Επίσκεψη στην Σαρακατσάνικη Στάνη,  μέσα σε ένα κατάφυτο χώρο από έλατα και πεύκα. Μια πλήρη αναπαράσταση της ζωής των Σαρακατσαναίων με επτά καλύβια – παλαιά σπιτάκια Σαρακατσαναίων κτηνοτρόφων και άλλα καλύβια-οικήματα κι αυτά των κτηνοτρόφων, τα οποία όλα λειτουργούν και ως χώρος Μουσείου.

Ενδιαφέρεστε?

Συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση :ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στη συνέχεια θα σας αποσταλεί αυτοματοποιημένη απάντηση με τα επόμενα βήματα στο μέιλ σας. Θέλετε κάποια επιπλέον πληροφορία?   Τηλέφωνο επικοινωνίας : 690 679 5749 Ειρήνη Μπαμπαλή
(Ώρες επικοινωνίας πρωί: 09:00 με 14:00 & απόγευμα:18:00 με 20:00)