Δεν είναι αγώνας. Είναι φόρος “αδελφικής τιμής”.

Ανδρόνικος και Σταύρος

Στο δάσος ή καλύτερα στο πρώην δάσος της Βαρυμπόμπης, εκεί κοντά στα π΄ρώην Βασιλικά Ανάκτορα, πραγματοποιήθηκε ΄σήμερα το πρωί, ο αγώνας προς τιμήν του, Βασίλη Πούλη.

Δείτε στιγμές από την σημερινή μας προσπάθεια.

Τον αγώνα, διορ΄γάνωσε για 2η συνεχόμενη φορά, ο αδελφός του Βασίλη, ο καλός φίλος Ανδρόνικος. Δεν υπάρχουν νικητές και νικήτριες σήμερα, απλά φίλο και γνωστοί που με την παρουσία τους, τίμησαν αυτή την αθλητική εκδήλωση του Ανδρόνικου.

Ζώης – Τάκης – Παναγιώτης

Σε γενικές γραμμές, όλοι μας τρέξαμε από 4χλμ, μέχρι και 12 και ο γράφων για την ακρίβεια έκανε την μέση απόσταση, αυτή των 8χλμ. Οι καμένες εκτάσεις του Τατοϊου και της Βαρυμπόμπης, δείχνουν πως με τον καιρό θα επανέλθουν . Δυστυχώς όμως, όχι σύντομα.

Ο Γυναικολόγος μας, καλπάζει.

Ανάμεσα στις προσωπικότητες που έκαναν αισθητή την παρουσία τους, ήταν, τα Κουρέλια δρομείς, ο Γυναικολόγος μας – Αθανάσιος, η Ογκολόγος μας η Λίνα, η Ζωγράφος μας η Λίτσα, η Γλυκερία μας, η Ελένη , η Όλγα μας , ο Σταύρος, η Βαϊτσα, ο Παναγιώτης , ο Κώστας και πολλο΄ί ακόμη.

Αναμνηστική φωτό

Ένα ευχαριστώ στους εθελοντές και σε όσους μας βοήθησαν να μην “χαθούμε” μέσα στην απεραντοσύνη της Πάρνηθας . Αναστασία, Γιώργο, Ντορότα, Δημήτρη, Τάκη και τόσους ακόμη , που δεν γνωρίζουμε αλλά και σίγορα ξεχνάμε. Ανδρόνικε φίλε, να είσαι καλά να θυμάσαι πάντα με αγάπη τον Βασίλη και όλοι μαζί να προσέχουμε το δέντρο του. Και κάτι τελευταίο….τα πορτοκάλια κάποιοι τα κλαίνε στο Άργος…

Τώρα τρέχουμε και δεν μιλάμε….

Και του χρόνου με υγεία.

H εθελόντρια – Αναστασία και μία δρομέας.