Δελτίο Τύπου για το 2nd Foloi Trail Run

Photo credits : Bill Xenos

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ « Ο Ρ Ε Ι Β Α Τ Ε Ι Ν »

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ο.Σ Αμαλιάδας «Ορειβατείν» και η Οργανωτική επιτροπή του αγώνα, ανακοινώνουν το 2ο Foloi Trail Run, Το Φαράγγι των Κενταύρων, για τις 9 Μαΐου 2021, στη γραφική Φολόη του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, με το μυθικό της φαράγγι και το απίστευτης ομορφιάς δρυοδάσος της.

Tο 2020 δόθηκε για μας η πρώτη εκκίνηση. Από την επόμενη κιόλας μέρα, ξεκινήσαμε την προετοιμασία και τον επανασχεδιασμό του αγώνα, ακούγοντας προσεκτικά κάθε σας σχόλιο, θετικό και αρνητικό,  καταγράφοντας συμβουλές, ελλείψεις, ό,τι σας άρεσε, ό,τι σας ενθουσίασε, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορούμε για την φετινή πλέον διοργάνωση, έχοντας πάντα δίπλα μας τον πολυτιμότερο συνεργάτη, εσάς τους φίλους δρομείς, τους φίλους του Κένταυρου Φόλου.

2nd Foloi Trail Run

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα θα παρακολουθεί με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους φίλους δρομείς όλη την πορεία της πανδημίας και την διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων, με την ευχή όλων, οι συνθήκες που θα διαμορφώνονται μέρα με τη μέρα, να είναι αυτές που όλοι επιθυμούμε, για να επιστρέψουμε με το καλό στους αγώνες υγιείς και ασφαλείς!!!

Photo credits : Bill Xenos

Το ραντεβού μας δόθηκε για τις 9 Μαΐου 2021 !!!! Θ’ακολουθήσουν περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγες μόνο μέρες. Ως τότε, μη σταματάτε στιγμή να κάνετε αυτό που αγαπάτε σε μονοπάτια, σε βουνά, σε κάθε όμορφο τόπο της χώρας μας!

Καλή αντάμωση…. Με εκτίμηση

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα

Καλλιμάνης Γεώργιος Βασιλικοπούλου Ελένη Ανδριόλα Καλλιρόη

Τα δικαιώματα των φωτογραφιών ανήκουν στον Bill Xenos