Γνώρισε μέσα από εμάς, την Φολόη και το Φαράγγι της…

Δάσος Φολόης

-Μονοήμερη εκδρομή , λέει. -Πότε, λέω ? -Την Κυριακή 4 Ιουλίου, απαντά. Θα έρθετε ? -Ποιος την διοργανώνει και γιατί ? Είμαι περίεργος ? Δεν νομίζω… -Η Ειρήνη και το Irene’s healthy life. Είναι αναγνωριστική για να γνωρίσουμε το δάσος της Φολόης και το Φαράγγι των Κενταύρων, εκεί που θα γίνει ο αγώνας στις 23 Αυγούστου. Τι λες ?…. Σιωπή … …. το τηλέφωνο έμεινε μόνο του κι εγώ ετοίμαζα ήδη την βαλίτσα μου και τα δρομικά μου. Άντε γεια…..

Πως περάσαμε ? Δες το βίντεο για να δεις τι θα χάσεις αν δεν είσαι εκεί στις 23 Αυγούστου.

Θες νωρίτερα, η Irene’s Healthy life, κάτι έχει για όλους μας. Πάτα ΕΔΩ για λεπτομέρειες σχετικά με διήμερη πλέον εκδρομή και με τον αγώνα μέσα…

Εμείς να ευχαριστήσουμε θερμά για την φιλοξενεία , πρώτα την Παπαρήγα την καλή , κατά κόσμο Καλλιρόη Ανδριόλα, Γραμματέα του Ορειβατικού Συλλόγου Αμαλιάδας, που είναι και οι διοργανωτές του αγώνα….

Χωριό Φολόη

Τον Πρόεδρο Γιώργο Καλλιμάνη, που μετά την περυσινή μας γνωριμία στο Syros City trail , δεν μας έχει αφήσει σε ησυχία …γράψε αυτό, στείλε εκείνο, βάλε αυτή την φωτό κα τέτοια…..Tecnhical Director του αγώνα βλέπεις. Δεν χαλάμε χατήρια εμείς…

Την μπύρα Karma, που οι Παναγιώτηδες θα φροντίσουν να μας διαθέσουν ένα κιβώτιο με μπύρες για τους 24 τελευταίους δρομείς, 12 των 10km και 12 των 20km. Οι υπόλοιποι να αγοράσετε να δείτε τι σημαίνει βραβευμένη Ελληνική μπύρα.

Και τον φίλο Χρήστο Ντέμο, που δεν μας άφησε νηστικούς στο Ammos Beach bar, στην παραλία “Παλούκι”, στην Αμαλιάδα. Thnx boy….αλλά Παγκράτι δεν έζησες ρε φίλε ? Αυτό τα λέει όλα. Δείτε το μέρος που σας λέμε , ΕΔΩ. Μέχρι την επόμενη φορά, δίαιτα…

Και για να μην λέτε πως δεν το είπαμε. Πληρώστε τις συμμετοχές σας, όσοι έχετε γραφτεί, γιατί ενημερωθήκαμε πως το σύστημα θα αρχίσει από μόνο του ξεσκαρτάρισμα, και θα διαγραφούν οι απλήρωτες εγγραφές. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό ? Θα ανέβουν αμέσως οι επιλαχόντες και οι αναμονές. Άντε ξανά γεια δλδ…. Σπεύσε σου λέω..

Παρακαλώ πολύ. Για να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίας μας δωρεάν και για να μην βάλουμε συνδρομή, παρακαλώ να εγγραφτείτε στο κανάλι μας στο youtube…. πατάς subscribe και βλέπεις τα βίντεο.

Πατάς στο instagram για να αποκτήσουμε και εκεί ένα κοινό…μας ακολουθείς, σε ακολουθούμε . Δεν μας σβήνεις, δεν σε σβήνουμε. Σύμφωνοι ?