Γνωρίζουμε τις χειροποίητες φυτικές μπάρες “Euphoria”.

Φυστικοβούτηρο

Κάθε αθλούμενος που ασχολείται με κάποιο άθλημα συστηματικά , καθημερινά ή κατά περίσταση, πρέπει να καλύψει μέρος της ενέργειας που χάνει κατά την άσκηση.

animated-christmas-gift-image-0027

Υπάρχουν εκατοντάδες προϊόντα στην αγορά , που έχουν έρθει για να μας θυμίσουν πως είναι εδώ, για τις δικές μας ανάγκες. Άλλα καλά και άλλα άχρηστα. Άλλα υγιεινά και άλλα λιγότερο. Άλλα τα γνωρίζουμε και άλλα μας διαφεύγουν. Όμως υπάρχουν.

Σήμερα μέσα από την προσωπική εμπειρία, θα γνωρίσουμε τις χειροποίητες μπάρες 5 διαφορετικών γεύσεων της Euphoria. Μια μικρή επιχείρηση που έρχεται , με τα καταπληκτικά και γευστικά της προϊόντα, να μας εθίσει στις γεύσεις της.

Σοκολάτα Φουντούκι

Κυκλοφορούν λοιπόν σε Σοκολάτα Πορτοκάλι , Σοκολάτα καρύδα, Φυστικοβούτηρο , Σοκολάτα φουντούκι και Μελάσα. Περιέχουν μεταξύ άλλων, ελαιόλαδο,σοκολάτα,στραγάλι,βερύκοκο αποξηραμένο , καρύδα , σουσάμι, κολοκυθόσπορο , σταφίδα κ.α. Κάθε γεύση και διαφορετικά συστατικά. Ενέργεια στο μέγιστο.

Εσείς δεν έχετε παρά να τους βρείτε στην σελίδα τους στο facebook , πατώντας ΕΔΩ , να μιλήσετε για τις γεύσεις , για τα συστατικά τους , για τον τρόπο παραγγελίας και παράδοσης.

Με την ευκαρία , σας εύχονται και καλές γιορτές με υγεία και αγάπη.