Ακύρωση Amorgos Trail Challenge 2020.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –
—-Ανακοίνωση ακύρωσης του Amorgos Trail Challenge για το 2020—
Αγαπητοί φίλοι δρομείς και λάτρεις της Αμοργού, παρακολουθώντας τα παγκόσμια γεγονότα στο χώρο της Δημόσιας Υγείας και σεβόμενοι το νησί μας, τη δρομική κοινότητα αλλά και την ίδια τη διοργάνωση, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ακύρωση του Amorgos Trail Challenge 2020.
Οδηγούμαστε σε αυτήν την απόφαση μετά λύπης, ελπίζοντας όμως ότι ο επόμενος αγώνας θα μας βρει όλους υγιείς στην εκκίνηση, εκεί πάνω από το απέραντο γαλάζιο. Θα ανταμώσουμε ξανά στο νησί όπου βουνό και θάλασσα γίνονται ένα. Θα δούμε ξανά μαζί τα παραδοσιακά χωριά του νησιού και θα κατακτήσουμε κορυφές της Νικουριάς παρέα. Μέχρι να έρθει η ώρα που θα μπορέσουμε να κάνουμε και πάλι έναν αγώνα ξεχωριστό και όχι αποστειρωμένο, η Αμοργός σας περιμένει να ανακαλύψετε τα μοναδικά μονοπάτια της και να χαρείτε τις ομορφιές της όλο τον χρόνο.
Ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες που επιθυμούν ότι μπορούν με email στο amorgostrails@gmail.com να ζητήσουν πίσω το αντίτιμο που έχουν καταθέσει.
Ευχαριστούμε για την στήριξη – το Amorgos Trail Challenge είστε εσείς ! Συνεχίζουμε μαζί!
Με εκτίμηση και σεβασμό,
Το ΔΣ του Συλλόγου Παλιά Στράτα

Με μεγάλη μας λύπη , θα δεχτούμε και αυτή την σοφή απόφαση, καθώς όλα τείνουν ξανά προς ακύρωση. Αγώνες δρόμου και βουνού , θα ζήσουμε ξανά όπως τους ξέραμε, με ασφάλεια, γέλιο και με αγαπημένους φίλους αγκαλιά, σίγουρα από το νέο χρόνο. Γιατί δεν μπορεί, κάποιος ιδιαίτερος νους, θα το βρει το εμβόλιο να μας σώσει. Δρομείς όλου του δρόμου, ενωθείτε….