Ακολούθα μας στα social για το ….. καλό σου !

Follow us

Αγαπητέ μας φίλε. Είσαι σε καλό δρόμο και εμείς επίσης. Αμφότεροι να θεωρήσουμε τυχερούς τους εαυτούς μας, που οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν. Τώρα ήρθε η ώρα να αφιερώσεις 3′ λεπτά από τον χρόνο σου, για να ακολουθήσεις τα social που σου αναφέρουμε παρακάτω.

animated-casino-image-0018

Σύντομα θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις και δώρα που δεν θα θες να τα χάσεις. Γιατί άλλωστε να μην λάβεις κι εσύ μέρος ? Εμείς ξέρουμε πως ΕΣΥ θα μας σώσεις….

animated-arrow-image-0432

Ξεκινάμε λοιπόν. Οι λογαριασμοί στο Instagram που πρέπει να ακουλουθήσεις είναι οι ακόλουθοι…. Πατάς πάνω στο όνομα και σε οδηγεί… Το πρέπει , προκύπτει προκαταβολικά για εσάς, καθώς ως Ambassadors , θα σας ζητήσουμε στο μέλλον να το κάνετε. Φανταστείτε πως μπαίνετε ήδη στο νόημα…..

1 . John Argiropoulos 2. Litsa Zampoura 3. Protein Planet gr 4. Roads to Rhodes Marathon 5. Polar Gr Cy

animated-glasses-image-0002

Προαιρετικά μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της Polar στην Ελλάδα . Η Νο 1 Παγκοσμίως εταιρεία κατασκευής αθλητικών ρολογιών.

Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε και την σελίδα της Protein Planet . Σε περίπτωση παραγγελίας στην επικοινωνίας σας, να αναφέρετε το παρασύνθημα “john” , ώστε να σας έρθει και ένα extra δώρο από εμάς. Θα βρείτε υδατάνθρακες, πρωτεϊνες,ισοτονικά,μπάρες,αμινοξέα κλπ..

Και να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο Youtube….κανείς δεν έχασε….

Αυτά φίλοι μου και θα χαρούμε πολύ να σας δούμε και να μας στείλετε και άλλους. Κάθε μήνα θα σας έχουμε δώρα και εκπλήξεις. Εγώ αποφασίζω άλλωστε. Ο υπογράφων

John Argiropoulos