Έχεις έρθει στην Νέα Μάκρη ?

Μέσα από αυτό το μίνι ρεπορτάζ, θα σας δείξουμε πως μπορείς να περάσεις τον χρόνο σου ευχάριστα και όμορφα στην περιοχή της Νέας Μάκρης.

Θα βρεις τα πάντα . Καταρχήν να σε ενημερώσουμε, πως από φέτος το καλοκαίρι ξεκίνησε η πεζοδρόμηση της παραλιακής οδού , οπότε πρώτον θα κινηθείς με ασφάλεια και δεύτερον να φροντίσεις να παρκάρεις το αυτοκίνητό σου στα 4 δωρεάν πάρκινγκ που έχει διαθέσει ο Δήμος Μαραθώνος για τους επισκέπτες μας. Δες εδώ το βίντεο και πιο κάτω είναι όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι ….

Θα σου δοθεί η ευκαιρία να περπατήσεις στον καταπληκτικό μας πεζόδρομο, απόστασης περίπου 3km, μέχρι τα όρια tης παραλίας Μαραθώνα και να επιστρέψεις.

Θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις το μπάνιο σου με απόλυτη ασφάλεια στις παραλίες μας, καθώς και από τις πιο καθαρές είναι, αλλά και δεν είναι βαθιά τα νερά τους.

Θα πιεις το καφεδάκι σου, θα πας να φας το μεσημεριανό σου ή το απογευματινό σου γεύμα, θα φας το παγωτάκι σου και μετά θα το ρίξεις στα Cocktail’s , και πάντα με μέτρο σε περίπτωση που οδηγείς.

Εδώ θα βρεις Cafe bar, Restaurant , Pizzeria, Ice cream, Ψητοπωλεία, Μεζεδοπωλεία, Night clubs .

Πάμε να γνωριστούμε…..

Για όσους έχουν έρθει, ξέρουμε πως έρχεστε ξανά και ξανά. Για όσους έρθουν για πρώτη φορά, γνωρίζουμε καλά πως θα σας ξαναδούμε.

Εσείς που δεν το τολμήσατε ακόμη, τώρα είναι η εποχή σας… πατάς πάνω στην ονομασία και σε προωθεί στην επίσημη σελίδα του κάθε καταστήματος.

To baraki
Barley all day bar
Coffee Seasons
Ναυτίλος – Cafe – Pizza – Spaghetti
Pastel – Ice cream – Coffee
Pear Project – Coffee – Cocktails
Seacret – All day bistro bar
Select Aqua Bar-Restaurant
Wafflemaniac
Νέα Γαλήνη – Ψαρομεζέδες
Το κοράλι – Εστιατόριο θαλασσινών
Η κουζίνα των Αγγέλων – Ταβέρνα
Λαδόκωστα – Αυθεντικές γεύσεις
Το πλοκάμι
ο Πρόεδρος
Η Τράτα – Εστιατόριο θαλασσινών
Trattoria – Ιταλική κουζίνα
ο Χοντρός – Μεζεδοπωλείο