Ένα είναι το Χιλιομόδι, ένας και ο Trail αγώνας του. 😉

Γελαστά πρόσωπα

Όταν ακούς και διαβάζεις για την συγκεκριμένη διοργάνωση, πρέπει να είσαι από τους πρώτους που θα γραφτείς. Όχι, δεν θα κερδίσεις κάτι, απλλά θα έχεις διασφαλίσει την συμμετοχή σου.

Απονομές στις νικήτριες των 23χλμ

Δύο αγώνες, ένας απλός και μερικώς απαιτητικός, αυτός των 6χλμ, και ένας δυσκολότερος αυτός των 23χλμ. Και οι δύο λοιπόν εχθές, έκλεισαν τα πέντε τους πρώτα χρόνια , με σκοπό να ξεπεράσουν την τριακονταετίας , τουλάχιστον. Με συμμετοχή αθλητών, από πολλές περιοχές της Ελλάδας, με εκπληκτικό καιρό για την εποχή , καθώς είμαστε στα με΄σα Φεβρουαρίου και με τις εξαιρετικές παροχές, μόνο καλά λόγια θα ακούσετε και θα διαβάσετε για τον Αλέξανδρο και τους συνεργάτες του.

Highlight Promo video 2023

Περιοχή – Χώρος αθλητικής δράσης. Χιλιομόδι Κορινθίας , Κατασκήνωση Freeland

Έπαθλα και μεταλλιοθήκες

Το πρωϊνό ζεστό τσάι που έρρε από τις κατσαρόλες προς τις κούπες, ήταν αρκετό για να δώσει το πρώτο ζέσταμα στους αθλητικούς τύπους του αγώνα. πολλοί βέβαια , ήταν εκείνοι που έκαναν το ταξίδι, για να γευτούν την εκπληκτική σούπα της βραστής γίδας, που όπως έμαθε ο runinspector, δεν ήταν μία, αλλά “επτά”. Ζυμωτό ψωμάκι, κρασάκι, μπούκοβο, και πόσα ακόμη.

Η μαγείρισσά μας…

Για την διαδρομή των 6χλμ, θα σας πω πως τρέξαμε περίπου 170 αθλητές και αθλούμενοι και σε αυτή των 23χλμ συμμετείχαν περίπου 250. Προσωρινά αποτελέσματα ΕΔΩ. Είμασταν επίσης παρόντες στην αδελφοποίηση του αγώνα, με αυτόν του Λέβαδου και του Α.Κ.Ο.Λ., καθώς και της Περιφέρειας Πελοπονήσσου, με αυτή της Περιφέρειας Στεράς Ελλάδος, με την παρουσία των αντίστοιχων Αντιπεριφερειαρχών. Μία σημαντική πρωτοβουλία που θα έχει συνέχεια.

Επίσης μέσα στο πακέτο των παροχών, ο Αλέξανδρος είχε φροντίσει να βρίσκεται η Upcycle Fit and Shape που πρόσφερε ένα δυναμικό πακέτο συμπληρωμάτων σε κάθε αθλητή.

Ισοτονικό για όλους από την Fit&Shape

Επίσης , χειροποίητες μεταλλιοθήκες από την GL Creations, επέλεξε ο διοργανωτής Αλέξανδρος για να βραβεύσει επιπ΄λέον τους νικητές και νικήτριες της μεγάλης κατηγορίας, για τις θέσεις που κατέλαβαν. Φωτογραφίες όπως πάντα σε τέτοιου είδους διοργανώσεις, από το εκπληκτικό team, του Foto-trexoume .

Αποκατάσταση

Ξεχώρισε η βράβευση του αθλητή Ηλία Αγρίτη, από τον ΣΔΥ Πάτρας, ο οποίος κατά την διάρκεια του αγώνα, βρήκε μπροστά του συναθλητή, τον Γιώργο Σιδέρη, που χρειαζόταν βοήθεια , καθώς είχε πτώση με τραυματισμό. Έβαλε στην άκρη τις προσωπικές φιλοδοξίες για διάκριση και χρόνους και βοήθησε ώστε ο συναθλητής του, να σηκωθεί και τον πήγε στον πρώτο σταθμό βοήθειας που είχαν στην διαδρομή, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αλλά και να τον μεταφέρουν πίσω στην κατασκήνωση. Ένα μεγάλο μπράβο για την πράξη του. ✌️

o Ηλίας Αργίτης

Προσωρινά αποτελέσματα θα βρείτε ΕΔΩ .

Εμείς να σας ευχηθούμε καλή αντάμωση . Μαζί μας είχαμε την Polar, Upcyclestore, Gl Creations , Τρέχουμε στην Ηρακλειά , House of Wheels , Foto-trexoume.